Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Ljus, ljud och massage

Har du provat Led-ljusmask, ljudterapi eller massagepistol?
Bland våra nya biohacking-behandlingar tar vi även hjälp av ansiktsmasker, ljudfrekvenser och massageteknik.
 
LED-LJUSMASK
Med en Led-ljusmask över ansiktet stimuleras cellåterväxten och hudens åldrande bromsas effektivt. Behandlingen är även mycket verksam mot acne, fet hud och andra orenheter.
 
Hur går det till?
En Led-ljusmask ökar blodtillförseln och stimulerar aktiviteten i immunsystemet. Celldödsprocessen vänds och istället börjar cellerna att reparera sig, vilket leder till en föryngring av cellerna. Detta har en gynnsam effekt som läker inflammationer och ger en synbart positiv effekt på huden. Masken kan hyras eller köpas i spareceptionen.
 
LJUDTERAPI
Ljudterapi med hörlurar är en glödhet trend, där toner med olika frekvenser samverkar för att läka obalanser och skapa ny energi medan du vilar en halvtimme. Hörlurarna får du låna utan kostnad i samband med ditt spa-besök på Hotel Tylösand.
 
Hur går det till?
Hjärnverksamhet mäts som elektrisk aktivitet i hjärnan i hertz (Hz). Hörlurarna producerar toner med olika frekvenser, vilket stimulerar hjärnan att skapa läkande processer.
 
Med till exempel en ton på 110 Hz i ena örat och 115 Hz i andra örat är den läkande energin 5 Hz. När hjärnan får skapa denna signal börjar den läka det som är i obalans. Olika frekvenser ger olika läkningsprocesser.
 
MASSAGE MED MASSAGEPISTOL
Massage med massagepistol hjälper till att lösa upp spänningar och underlätta återhämtning genom att stimulera dina fascior – det nätverk av bindväv som är så avgörande för kroppens funktion. Behandlingen ingår i våra ordinarie massagebehandlingar.
 
Hur går det till?
Massagepistolen förbättrar blodcirkulationen i musklerna, vilket ger många hälsofördelar som ökad rörlighet, förbättrad sömn och ett starkare immunförsvar. Den frigör även endorfiner som ökar välmåendet.