Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

MENY LÖRDAG

Menyn gäller vecka 2-16 2020
Skriv ut menyn
HÄR

FÖRRÄTT
Sesamgravad tonfisk med yuzupicklad blomkål och pak choi, rökt blomkålspuré, rostade mandlar, ponzuaioli och rädisa 

VARMRÄTT
Örtstekt hjortytterfilé med stekt svamp och svartkål, viltkorv, rostad jordärtskockpuré, syrad viltsky och brynta hasselnötter

DESSERT
Mjölkchokladganache i rån med italiensk maräng, saltkolakaka med jordnötter, mangogelé, mangosås, hallon och bakad passionfruktscremé


OSB! Påskafton 11/4 serveras menyn nedan

FÖRRÄTT
Påskinspirerad förrätts meny, som delas vid bordet
 
VARMRÄTT
Örtstekt oxfilé med stekt svamp och svartkål, rostad jordärtskockspuré, syrlig portvinssky och brynta hasselnötter
 
DESSERT
Mjölkchokladganache i rån med italiensk maräng, saltkolakaka med jordnötter, mangogelé, mangosås, hallon och bakad passionfruktscremé
 

MENY LÖRDAG

Gäller 20/4-20/6 2020
Välj mellan två olika förrätter, varmrätter och desserter


FÖRRÄTTER
Potatiskaka med löjrom, syrad grädde, picklad rödlök, rostad vitlök och dill

Ankterrine med fruktchutney, sotad lök, äppelflarn, valnötter och grön äppelpuré


VARMRÄTTER
Halstrad torskrygg med Sandefjordsås, forellrom, sparrissallad och dillig potatisstomp

Helstekt oxfilé ”Biff Rydberg” med potatisfondant, ölkokt silverlök, senapskräm, picklade senapsfrön och rödvinsås


DESSERTER
Kokoskaka ”Raw Food” med passionfruktssorbet, maräng, hallon, chokladpopcorn, rostad choklad och mango

Jordgubbsmousse med basilikasorbet, chokladdoppade jordgubbar och chokladbrownie med basilikasmaksatt ganache