Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

MENY LÖRDAG

Gäller 3/8-3/10 2020
Välj mellan två olika förrätter, varmrätter och desserter

FÖRRÄTT
Potatiskaka med löjrom, syrad grädde, picklad rödlök, rostad vitlök och dill

Ankterrine med fruktchutney, sotad lök, äppelflarn, valnötter och grön äppelpuré


VARMRÄTT
Halstrad torskrygg med Sandefjordsås, forellrom, sparrissallad och dillig potatisstomp

Helstekt oxfilé ”Biff Rydberg” med potatisfondant, ölkokt silverlök, senapskräm, picklade senapsfrön och rödvinsås


DESSERT
Kokoskaka ”Raw Food” med passionfruktssorbet, maräng, hallon, chokladpopcorn, rostad choklad och mango

Jordgubbsmousse med basilikasorbet, chokladdoppade jordgubbar och chokladbrownie med basilikasmaksatt ganache