Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

MENY LÖRDAG

Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:
Menyn gäller till och med den 26 mars 2023.


FÖRRÄTT
  • Krispig crabcake med togarashimajonnäs, rostade jordnötter, gemsallad och parmesanost.
  • Variation av tomater, surdegsbröd, färsk basilika, rostad vitlöksaioli och cashewnötsost. 

VARMRÄTT
  • Helstekt oxfilé med portvinsky, tryffelemulsion, blomkål, broccolisparris, pumpafrön och rosmarinrostad rattepotatis. 
  • Bakad röding med honungsrostade betor, brynt smör, citronsmaksatt potatisstomp och kryddkrasse. 
  • Rostad pumpa fylld med asiatisk ”ratatouille”, quinoa, spenat och kimchikräm. 

DESSERT
  • Yoghurt- och citronmousse med passionsfruktscurd, havre- och vit chokladcrunch, jordgubbar och färsk körvel. 
  • Chokladkaka med hallonsorbet, färska bär, maräng och chokladkrisp. 

NYÅRSSUPÉ 31 DECEMBER

AMUSE
Löjromstoast med rödlök, citronsyrad grädde och dill. Sotad tonfisk med pico de gallo, aioli, kimchi och sesamfrö. Krispig vetetaco med en crudité på tzai och ingefärskräm  
 
FÖRRÄTT
Hummertartar med krokett på rökt silverlök och Västerbottensost, handrörd stenbitsrom, hummeremulsion samt picklad fänkål, sparris, sockerärta och rädisa
 
VARMRÄTT
Örtstekt svensk oxfilé med tryffelsmaksatt potatiskaka, portvinsås, jordärtskockspuré, romanesco och bellaverde
 
DESSERT
Mörk chokladkaka med hemslungad stracciatellaglass, hallonkompott, salt kolasås och citrusmaräng