Meny för vår trerätters supé. Gäller 7 augusti – 3 oktober 2022. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:
FÖRRÄTT
- Inkokt sparris med sherryvinägermarinerad primörcrüdité, friterad svartrot och sparriskräm
- Sashimi på alrökt lax med löjrom, marinerad färskpotatis, picklad rödbetsmajonnäs och dillolja
VARMRÄTT
- Fermenterad ärtbiff med sotad gemsallad, bön- och tomatragu, råstekt bellaverde och bakad rotselleri
- Bakad långarygg, brynt smörsås med ramslök, potatispuré, romanesco, brynta hasselnötter och bakad minimorot
- Helstekt oxfilé med potatisgratäng, rödvinssås, råstekt bellaverde, salvia- och senapsemulsion och bakad purjolök
DESSERT
- Variation på rabarber och vanilj – paj, sorbet och gelé
- Carinas hasselnötskaka med lättvispad havtornsgrädde och glaserade havtorn
MENY MIDSOMMARDAGEN 25 JUNI:
FÖRRÄTT
Carpaccio på tre sorters betor med machesallad, rostade pinjenötter, honungssötad majonnäs, friterad svartrot och chilidrops
VARMRÄTT
Halstrad torskrygg med smörad champagnevelouté, forellrom, varm sparrissallad och dillig potatisstomp
DESSERT
Kokoskaka med passionfruktssorbet, maräng, hallon, chokladpopcorn, rostad choklad och mango