Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

MENY LÖRDAG

Meny för vår trerätters supé. Gäller 7 augusti – 3 oktober 2022. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:

FÖRRÄTT
  • Inkokt sparris med sherryvinägermarinerad primörcrüdité, friterad svartrot och sparriskräm
  • Sashimi på alrökt lax med löjrom, marinerad färskpotatis, picklad rödbetsmajonnäs och dillolja

VARMRÄTT
  • Fermenterad ärtbiff med sotad gemsallad, bön- och tomatragu, råstekt bellaverde och bakad rotselleri
  • Bakad långarygg, brynt smörsås med ramslök, potatispuré, romanesco, brynta hasselnötter och bakad minimorot 
  • Helstekt oxfilé med potatisgratäng, rödvinssås, råstekt bellaverde, salvia- och senapsemulsion och bakad purjolök 

DESSERT
  • Variation på rabarber och vanilj – paj, sorbet och gelé
  • Carinas hasselnötskaka med lättvispad havtornsgrädde och glaserade havtorn



MENY MIDSOMMARDAGEN 25 JUNI:

FÖRRÄTT
Carpaccio på tre sorters betor med machesallad, rostade pinjenötter, honungssötad majonnäs, friterad svartrot och chilidrops

VARMRÄTT
Halstrad torskrygg med smörad champagnevelouté, forellrom, varm sparrissallad och dillig potatisstomp

DESSERT
Kokoskaka med passionfruktssorbet, maräng, hallon, chokladpopcorn, rostad choklad och mango