Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

MENY LÖRDAG

Menyn gäller vecka 2-16 2020
Skriv ut menyn
HÄR
OBS! Lördagen den 29/2 serveras supén på Leifs Bar & Grill

FÖRRÄTT
Sesamgravad tonfisk med yuzupicklad blomkål och pak choi, rökt blomkålspuré, rostade mandlar, ponzuaioli och rädisa 

VARMRÄTT
Örtstekt hjortytterfilé med stekt svamp och svartkål, viltkorv, rostad jordärtskockpuré, syrad viltsky och brynta hasselnötter

DESSERT
Mjölkchokladganache i rån med italiensk maräng, saltkolakaka med jordnötter, mangogelé, mangosås, hallon och bakad passionfruktscremé


OSB! Påskafton 11/4 serveras menyn nedan

FÖRRÄTT
Påskinspirerad förrättsbuffé
 
VARMRÄTT
Örtstekt oxfilé med stekt svamp och svartkål, rostad jordärtskockspuré, syrlig portvinssky och brynta hasselnötter
 
DESSERT
Mjölkchokladganache i rån med italiensk maräng, saltkolakaka med jordnötter, mangogelé, mangosås, hallon och bakad passionfruktscremé