Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

MIDSOMMAR I TYLÖSAND

Sommaren på Hotel Tylösand börjar med midsommar - en helg fylld av god mat, musik och sommarglada människor i en underbar miljö vid sanddynerna och havet.

På midsommarafton och midsommardagen öppnar vi upp Solgården för härligt eftermiddagshäng, på kvällarna bjuder vi på livemusik i restaurangerna och för dig som vill nattsudda spelar vår DJ skön loungemusik på Leif's. Allt med behörigt avstånd och servering vid borden såklart. Se hela programmet HÄR

MIDSOMMARPAKET
Allt detta ingår i vårt Spa & Nöjespaket under midsommar:
• Övernattning
• Frukost
• Entré till spa (i mån av plats, se nedan)
• Tuffers lekrum - öppet hela helgen för våra små gäster
• Trerätters supé
• Middagsunderhållning - livemusik torsdag, fredag och lördag
• Nattsudd med DJ på Leif's för våra boende gäster fredag och lördag.
• Tillgång till Sveriges största konstgalleri

Prisexempel:
Torsdag - lördag: Från 2 550 kr/person i delat dubbelrum
Fredag - lördag: Från 1 745 kr/person i delat dubbelrum
Fredag - söndag: Från 2 700 kr/person i delat dubbelrum

OBS!
För oss är säkerheten och hälsan för våra gäster och medarbetare det allra viktigaste. Vi följer därför noggrant händelseutvecklingen, agerar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har självklart gjort alla åtgärder som krävs för att kunna erbjuda en så säker miljö som möjligt. Vi har tex en maxgräns på vårt spa där vi har ett begränsat utrymme vilket betyder att det kan bli fullsatt och man får komma tillbaka annan tidpunkt under vistelsen. Vi har även delat upp frukosten i två olika restauranger. Tillsammans tar vi ansvar för att hålla avstånd till varandra och skapa en trygg och härlig midsommar för oss alla.

MIDSOMMARLUNCH

På midsommarafton dukar vi upp en härlig midsommarlunch med den vidsträckta Tylösandstranden precis utanför. Går att boka för våra boende gäster.

Pris 275 kr/person 
barn: 1-14 år 15 kr/år, 15 år betalar 275 kr
Lunchen serveras på Midsommarafton klockan 12-13.30.

För att lägga till detta i din bokning, ring 035-333 05.

MIDSOMMARSUPÈ

På midsommar serverar vi vår trerätters supé för våra boende gäster i Restaurang Tylöhus och på Leif's Terrasser. Vi bjuder på middagsunderhållning i form av livemusik.

Klicka på knappen för att se meny för fredagen och lördagen.
 

MIDSOMMAR PÅ BETTANS BAR

​​Med Kattegatt som närmast oändligt panorama är det svårt att tänka sig en bättre miljö för en restaurang som sommar efter sommar förvandlar havets läckerheter till konstfulla matupplevelser.
 
Bettans Bar har en inriktning med skaldjur, sushi och asiatisk fusion som spännande kulinarisk twist. Nyfiken på nytänkande smaksensationer med det asiatiska köket och havets läckerheter som vägledare? Välkommen till oss för en bubblig lunch eller middag i solnedgången. Inte hungrig? Njut av en sval drink i baren.

Öppet för lunch fredag-söndag från klockan 11. Middag torsdag från kl 19 och fredag-söndag från klockan 18.