Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Nu lyfter vi The Spa till ännu högre höjder

Eftersom inget är så fräscht att det inte kan bli ännu fräschare har vi bestämt oss för att uppdatera The Spa till nya kreativa höjder. Under december, januari och februari renoverar vi därför vår spa-anläggning för att förhöja upplevelsen ytterligare.
 
Arbetet görs i två omgångar under slutet av november till februari, vilket innebär att bara en av våningarna kommer att vara öppen medan den andra renoveras (OBS mellan den 11-17 december är hela vårt spa stängt!) – plus att det förstås kan låta lite från arbetet under tiden.
 
Här är tiderna:
Övre plan har stängt 20 november och öppnar igen den 29 december med uppdaterade inne- och utepooler, inredning, gym och spinningsal. Nedre plan renoveras från den 11 december till 11 februari och den längre renoveringstiden får sin belöning i form av fler påtagliga åtgärder:
 
Totalt ansiktslyft
Till att börja med blir det en ny rejäl bar där man kan njuta av drinkar och musik i en ny högtalar- och dj-anläggning. Alla ytmaterial i golv, väggar och tak får ett ansiktslyft. Belysningen i lokalen uppdateras, nya bubbelpooler tillkommer och en helt ny infinitypool skapas med ny geometri, fiberoptikbelysning och liggdel mot väster.
 
Lägg sedan till en uppdaterad poolbio med ännu skönare filmupplevelser i denna superavslappnade miljö och det kommer att bli svårare än någonsin att slita sig därifrån.
 
Träningspass som vanligt
Samtliga träningspass förutom Aqua utförs som vanligt (OBS mellan den 11-17 december är hela vårt spa och träningsdelar stängt!) och istället för Aqua erbjuder vi cirkelträning kl 10 måndag – fredag.
 
Cirkelträning ger en perfekt mix av både styrka och kondition på olika stationer. Passet passar alla nivåer och åldrar och hålls i Akrobaten på övre plan.
 
Som tack för ert överseende under renoveringstiden kompenserar vi med ett svårslaget priserbjudande för några dagar med guldkant vid Kattegatt. Läs mer om detta HÄR
 
Välkomna!