Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:
FÖRRÄTT
- Tonfisktartar med kimchimajonnäs, friterade lökringar, sticklök, mango, koriander, rispapper och rostade sesamfrön
- Friterad polenta med portvinsinkokta lökar, citronmarinerad sparris, stekt grönkål, Karljohansvampkräm och saltrostade solrosfrön
VARMRÄTT
- Flankstek med gremolataemulsion, rostad broccolisparris, friterad rotselleri, rödvinssås, potatisgratäng och potatiskrisp
- Halstrad forell med inlagd gurka, forellrom, dillslungad potatis, primörer och vitvinssås
- Bakad rotselleri fylld med höstsvamp och grönkål, rotselleripuré, rostad persiljerot, rårörda lingon och rostad mandel
DESSERT
- Dulce de leche-brownie med pistagenötsglass, lemoncurd, passionkompott och maräng
- Havtornspannacotta, kanderade hasselnötter, björnbärskompott och atsinakrasse