Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

meny ONSDAG

Meny för vår trerätters supé, 1/11 2021-30/1 2022, där du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:

FÖRRÄTT
  • Sotad tonfisktartar med japansk majonnäs, mango- och morotssallad, koriander, sesam och soja 
  • "Bränd“ getost med rödbetspuré, pepparrot, honung, pinjenötter och machesallad  

VARMRÄTT
  • Olivbakad hälleflundra med äppel- och ingefärsveloté, rostad tomatröra, balsamico och sotad kronärtskocka 
  • Stekt oxfilé med pepparsås, säsongens brynta skogssvampar och rostad potatis med fourme d`Ambert
  • Pappardellepasta med rostad tomatröra, burrata och sotad kronärtskocka

DESSERT
  • Flädermousse med jordgubbsganache, mandelkrokant och färska jordgubbar 
  • Mörk chokladpaj med maräng, rostade hasselnötter och körsbärskompott

Meny för vår trerätters supé, 1/2-1/5 2022, där du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:

FÖRRÄTT
  • Krispiga pilgrimsmusslor med Asian style crudité, rädisa, chili, ingefärsmajonnäs och wasabiärtor 
  • Bakat fikon med bränd chevré, rostade rödbeta, syrad gulbeta, rödbetskräm och marconamandel

VARMRÄTT
  • Halstrad röding med gräddstuvad kål, potatisstomp med dill och citron, forellrom och sötsyrlig fänkål
  • Helstekt oxfilé med friterad potatis Provencale, bakad morot, schalottenlöksky, endive, ostronskivling och örtemulsion 
  • Gnocchi med brynt salviasmör, bakad endive, pinjenötter och babyspenat 

DESSERT
  • Hallonmousse med rostad vit choklad, hallonganache och maräng 
  • Kanelinkokt äpple med äppelcidersorbet, havrecrumble och kolasås