Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

meny ONSDAG

Meny för vår trerätters supé, 3/3 - ‍30/6 2021, där du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:

FÖRRÄTT
  • Sous vide på vit sparris, stekt grön sparris, potatischips, äggulekräm och picklade senapsfrön 
  • Sallad på marinerad potatis, med löjrom, syrad grädde, sockerärtor, picklad rödlök och rädisa 

VARMRÄTT
  • Halstrad kummel, potatispuré, äppelagrie doux, marinerat äpple och citronbakad fänkål
  • Oxfilé med rödvinsås smaksatt med dragon, timjanbakad tomat, palsternackskräm, minimorot och rostad potatis 
  • Kryddbakad blomkål med palsternackskräm, äpple, hasselnötter, citronbakad fänkål och potatispuré 

DESSERT
  • Citronyoghurtmousse med mangokompott, sockerkaka, ganache på pistagenötter och hallon 
  • Vegansk morotskaka med cashewnötsfrosting, blåbär och maräng