Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter. Menyn gäller till och med 29 april 2024.
FÖRRÄTT
- Burrata med ört- och citrondressad hummer, Kalixlöjrom, tryffel, semibakat fikon, saltrostade pistagenötter och rotfruktchips
- Ruccolamarinerad kalvfilé med grönkålsslaw, pumpafröolja, friterad kapris och grönärtsaioli
VARMRÄTT
- Rosastekt flankstek med cognacsås, äpple- och rotselleripuré, broccolisparris, rotfruktsgratäng och potatiskrisp
- Halstrad sejrygg med friterad pilgrimsmussla, pepparrotssmör, bakad purjolök, jordärtskockspuré och picklad rödlök
- Rostad zuccini med asiatisk ratatouille, teriyaki, tofu, quinoa, kimchidipp och wasabiärtor
DESSERT
- Rispudding med körsbärsmousse, lönnsirap och saltrostad karamelliserad mandel
- Chokladrulltårta med citroncheesecake, honungscrunch och myltade hallon