Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

meny ONSDAG

Meny för vår trerätters supé, 8/8 - 31/10 2021, där du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:

FÖRRÄTT
  • Sotad tonfisktartar med japansk majonnäs, mango- och morotssallad, koriander, sesam och soja GÄ
  • „Bränd“ getost med rödbetspuré, pepparrot, honung, pinjenötter och machesallad  

VARMRÄTT
  • Stekt oxfilé med pepparsås, säsongens brynta skogssvampar och rostad potatis med fourme d Ámbert 
  • Olivbakad havskatt med äppel- och ingefärsveloté, rostad tomatröra, balsamico och sotad kronärtskocka 
  • Pappardellepasta med citronkräm, persilja, gräslök och krispig grönärtsboll 

DESSERT
  • Flädermousse med jordgubbsganache, mandelkrokant och färska jordgubbar 
  • Mörk chokladpaj med maräng, rostade hasselnötter och körsbärskompott