Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

meny ONSDAG

Menyn gäller vecka 2-16 2020
Skriv ut menyn
HÄR

FÖRRÄTT
Sesamgravad tonfisk med yuzupicklad blomkål och pak choi, rökt blomkålspuré, rostade mandlar, ponzuaioli och rädisa 

VARMRÄTT
Örtstekt hjortytterfilé med stekt svamp och svartkål, viltkorv, rostad jordärtskockpuré, syrad viltsky och brynta hasselnötter

DESSERT
Mjölkchokladganache i rån med italiensk maräng, saltkolakaka med jordnötter, mangogelé, mangosås, hallon och bakad passionfruktscremé


OBS! Onsdagen den 29 januari serveras menyn nedan

FÖRRÄTT
Carpaccio på tre sorters beta med sallad på mache, rostade pinjenötter samt en honungs majonnäs, friterade savoykål chips
 
VARMRÄTT
Lammytterfilé med silverlökskrokett samt karljohanssky serveras med jordärtskockspuré med tryffel, inkokta lökar, brysselkålskräm
 
DESSERT
Aprikostarte med rostad vit chokladglass, aprikoscoulis, Creme Anglaise, vit chokladcrunch och färska blåbär