Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

meny ONSDAG

Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:

FÖRRÄTT
  • Tonfisktartar med kimchimajonnäs, friterade lökringar, sticklök, mango, koriander, rispapper och rostade sesamfrön
  • Friterad polenta med portvinsinkokta lökar, citronmarinerad sparris, stekt grönkål, Karljohansvampkräm och saltrostade solrosfrön  

VARMRÄTT
  • Flankstek med gremolataemulsion, rostad broccolisparris, friterad rotselleri, rödvinssås, potatisgratäng och potatiskrisp
  • Halstrad forell med inlagd gurka, forellrom, dillslungad potatis, primörer och vitvinssås  
  • Bakad rotselleri fylld med höstsvamp och grönkål, rotselleripuré, rostad persiljerot, rårörda lingon och rostad mandel

DESSERT
  • Dulce de leche-brownie med pistagenötsglass, lemoncurd, passionkompott och maräng 
  • Havtornspannacotta, kanderade hasselnötter, björnbärskompott och atsinakrasse