Meny för vår trerätters supé,
7/10 2020 - 24/2 2021, där du väljer mellan två olika förrätter, två olika varmrätter och två olika desserter:
FÖRRÄTT
- Gravad tonfisk med svart sesamdip, limeolja, syrad kålrabbi och wasabiärtor
- Sotad blomkål med picklade morötter, valnötter, brynt smör, citronyoghurt och björnbär
VARMRÄTT
- Helgrillad oxfile med tryffelbearnaise, broccolisparris, confiterad tomat och rostad körsbärspotatis
- Smörstekt långarygg med sojabrynt smör, rostad jordärtskocka, miso, västerbottensost, friterad kål, granatäpple och yuzuglaze
DESSERT
- Äppelpaj med vaniljglass, salt kolasås, färska hallon och mandelcrumble
- Mörk chokladpudding med körsbärskompott, italiensk maräng, karamelliserade pekannötter och chokladcrumble
Meny för vår trerätters supé,
3/3 - 30/6 2021, där du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:
FÖRRÄTT
- Sous vide på vit sparris, stekt grön sparris, potatischips, äggulekräm och picklade senapsfrön
- Sallad på marinerad potatis, med löjrom, syrad grädde, sockerärtor, picklad rödlök och rädisa
VARMRÄTT
- Halstrad kummel, potatispuré, äppelagrie doux, marinerat äpple och citronbakad fänkål
- Oxfilé med rödvinsås smaksatt med dragon, timjanbakad tomat, palsternackskräm, minimorot och rostad potatis
- Kryddbakad blomkål med palsternackskräm, äpple, hasselnötter, citronbakad fänkål och potatispuré
DESSERT
- Citronyoghurtmousse med mangokompott, sockerkaka, ganache på pistagenötter och hallon
- Vegansk morotskaka med cashewnötsfrosting, blåbär och maräng