Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

meny ONSDAG

Gäller 3/8-30/9 2020
Välj mellan två olika förrätter, varmrätter och desserter


FÖRRÄTT
  • Potatiskaka med löjrom, syrad grädde, picklad rödlök, rostad vitlök och dill
  • Ankterrine med fruktchutney, sotad lök, äppelflarn, valnötter och grön äppelpuré

VARMRÄTT
  • Halstrad torskrygg med Sandefjordsås, forellrom, sparrissallad och dillig potatisstomp
  • Helstekt oxfilé med potatisfondant, ölkokt silverlök, senapskräm, picklade senapsfrön och rödvinsås

DESSERT
  • Kokoskaka ”Raw Food” med passionfruktssorbet, maräng, hallon, chokladpopcorn, rostad choklad och mango
  • Jordgubbsmousse med basilikasorbet, chokladdoppade jordgubbar och chokladbrownie med basilikasmaksatt ganache

meny ONSDAG

Gäller 7/10 2020 - 24/2 2021
Välj mellan två olika förrätter, varmrätter och desserter


FÖRRÄTT
  • Gravad tonfisk med svart sesamdip, limeolja, syrad kålrabbi och wasabiärtor  
  • Sotad blomkål med picklade morötter, valnötter, brynt smör, citronyoghurt och björnbär

VARMRÄTT
  • Helgrillad oxfile med tryffelbearnaise, broccolisparris, confiterad tomat och rostad körsbärspotatis
  • Smörstekt långarygg med sojabrynt smör, rostad jordärtskocka, miso, västerbottensost, friterad kål, granatäpple och yuzuglaze

DESSERT
  • Äppelpaj med vaniljglass, salt kolasås, färska hallon och mandelcrumble 
  • Mörk chokladpudding med körsbärskompott, italiensk maräng, karamelliserade pekannötter och chokladcrumble