Meny för vår trerätters supé. Gäller 2 maj – 30 juni och 8 augusti – 3 oktober 2022. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:
FÖRRÄTT
- Inkokt sparris med sherryvinägermarinerad primörcrüdité, friterad svartrot och sparriskräm
- Sashimi på alrökt lax med löjrom, marinerad färskpotatis, picklad rödbetsmajonnäs och dillolja
VARMRÄTT
- Fermenterad ärtbiff med sotad gemsallad, bön- och tomatragu, råstekt bellaverde och bakad rotselleri
- Bakad långarygg, brynt smörsås med ramslök, potatispuré, romanesco, brynta hasselnötter och bakad minimorot
- Helstekt oxfilé med potatisgratäng, rödvinssås, råstekt bellaverde, salvia- och senapsemulsion och bakad purjolök
DESSERT
- Variation på rabarber och vanilj – paj, sorbet och gelé
- Carinas hasselnötskaka med lättvispad havtornsgrädde och glaserade havtorn