Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Det svänger i pianobaren

I pianobaren i Restaurang Tylöhus är det underhållning med pianister från CMC-Music hela sommarsäsongen tisdag-lördag. Fri entré, kom och häng i baren och sjung med, se aktuellt program i vår kalender eller i vårt sommarprogram.

C-M Carlsson

C-M Carlsson är en fantastisk musiker och en av Sveriges mest omtyckta pianobarsartister. Han är känd för sin förmåga att fängsla publiken från första stund och för att skapa den där magiska stämningen i pianobaren som gör att man aldrig vill att kvällen ska ta slut.
Han ackompanjerar ofta den svenska artisteliten och har även medverkat i som kapellmästare i ett flertal tv-produktioner tillsammans med bl a Ingvar Oldsberg och Harald Treutiger.

Repertoaren sträcker sig från finsmakarlyx till fullt dansgolv med personliga tolkningar av välkända hits från artister som Nat King Cole, Stevie Wonder, Billy Joel, Ted Gärdestad, Hoffmaestro, Avicii och många fler. 

CHRISTOPHER STONE KÄRNSUND

Christopher är född med bluesen i blodet. Redan som fyraåring tog han sina första pianolektioner och har sedan dess spelat, sjungit och skrivit egen musik.
Christopher har en stor röst med mycket power och behärskar det mesta som det svänger om. Han älskar att underhålla och att han lyckas få med gästerna på noterna går det verkligen inte att ta miste på.

JOSEPHINE HANSSON

Sing-songwriterstilen ligger Josephine varmt om hjärtat. Gärna med en underton av soul. "En riktigt bra låt ska berätta en historia och förmedla en känsla", tycker Josephine. Josephine är utbildad sångpedagog vid musikhögskolan i Malmö. Hon var våren 2018 en av finalisterna i P4 nästa med låten ”Ditt Namn”, som ni hittar på spotify.

TROND SLYNGSTADLI

Trond är utan tvekan en av Norges främsta pianobarsartister med upp till 300 spelningar per år. Han kan verkligen konsten att bygga upp en magisk stämning runt flygeln med sin blandade repertoar av pop, rock, schlager och tidlösa ballader.
 
Trond blir ofta anlitad för olika reklaminslag både i radio och tv. I sitt hemland är han också känd för att han kom tvåa i den norska finalen av ”Stars In Their Eyes” med Marc Cohns ”Walking in Memphis”.

RICKARD ”SIGGE” SIGVARDSSON

”Sigge” kör ballader, hårdrock och allt där emellan. På sin musikaliska bana har han spelat i dansband och rockband samt skrivit egna låtar. Sigge är en verklig entertainer som älskar att underhålla gästerna i pianobaren. Det tenderar ofta att bli en riktig partystämning så fort Sigge sätter sig bakom pianot.