Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Det svänger i pianobaren

I pianobaren i Restaurang Tylöhus är det underhållning med pianister från CMC-Music hela sommarsäsongen tisdag-lördag. Fri entré, kom och häng i baren och sjung med, program kommer inom kort.

Säsongspremiär lördag 26 juni 2020.
Öppet tisd-lördag från kl 21 t o m 1/8.
 

C-M Carlsson

C-M Carlsson är en fantastisk musiker och en av Sveriges mest omtyckta pianobarsartister. Han är känd för sin förmåga att fängsla publiken från första stund och för att skapa den där magiska stämningen i pianobaren som gör att man aldrig vill att kvällen ska ta slut.
Han ackompanjerar ofta den svenska artisteliten och har även medverkat i som kapellmästare i ett flertal tv-produktioner tillsammans med bl a Ingvar Oldsberg och Harald Treutiger.

Repertoaren sträcker sig från finsmakarlyx till fullt dansgolv med personliga tolkningar av välkända hits från artister som Nat King Cole, Stevie Wonder, Billy Joel, Ted Gärdestad, Hoffmaestro, Avicii och många fler. 

TROND SLYNGSTADLI

Trond är utan tvekan en av Norges främsta pianobarsartister med upp till 300 spelningar per år. Han kan verkligen konsten att bygga upp en magisk stämning runt flygeln med sin blandade repertoar av pop, rock, schlager och tidlösa ballader.
 
Trond blir ofta anlitad för olika reklaminslag både i radio och tv. I sitt hemland är han också känd för att han kom tvåa i den norska finalen av ”Stars In Their Eyes” med Marc Cohns ”Walking in Memphis”.

JOSEPHINE HANSSON

Sing-songwriterstilen ligger Josephine varmt om hjärtat. Gärna med en underton av soul. "En riktigt bra låt ska berätta en historia och förmedla en känsla", tycker Josephine. Josephine är utbildad sångpedagog vid musikhögskolan i Malmö. Hon var våren 2018 en av finalisterna i P4 nästa med låten ”Ditt Namn”, som ni hittar på spotify.

RICKARD ”SIGGE” SIGVARDSSON

​”Sigge” kör ballader, hårdrock och allt där emellan. På sin musikaliska bana har han spelat i dansband och rockband samt skrivit egna låtar. Sigge är en verklig entertainer som älskar att underhålla gästerna i pianobaren. Det tenderar ofta att bli en riktig partystämning så fort Sigge sätter sig bakom pianot.