Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Sportlov

Sportlov på Hotel Tylösand innebär mysiga dagar för stora och små. Gå på vårt prisbelönta spa, boka en skön behandling tillsammans, bege er på ett äventyr längs stranden, utmana familjen i pingis eller gå en konstvandring på hotellet.  

Vårt lekrum "Tuffers" med pyssel, pingis, spel och annat skoj är öppet söndag-torsdag vecka 7-9. Perfekt för barnen och dig som förälder.  Dessutom har vi köpt in ett gäng bekväma biofåtöljer som förvandlar en konferenslokal till en skön biosalong med barnfilm tre gånger per dag. Boka vårt Lovpaket och gör er redo för några härliga dagar vid havet. 
 
ALLT DETTA INGÅR I LOVPAKETET:
 • Övernattning
 • Frukost
 • Tillgång till The Spa
  Vårt spa är en plats för avkoppling för både stora och små. Barn är välkomna på entréplan tillsammans med en vuxen. Där finns vår stora pool, swim-in film, två bubbelpooler, kallbad och bastu. I vår Happy lounge, på övre plan, är alla från 15 år och uppåt välkomna.
 • Tillgång till gym och träningspass (15 år)
 • Trerätters supé för vuxen
  För barn till och med 15 år ingår kvällens barnrätt eller en halv portion av kvällens varmrätt och kvällens barndessert
 • Sveriges största konstgalleri
 • Fritt trådlöst internet

PRIS/BOKA
Klicka på bokningsknappen nedan eller kontakta oss på 035-305 05 eller bokning@tylosand.se.
Lovpaketet går att boka söndagar - torsdagar vecka 7-9 i mån av plats. ​Prisexempel från 3960 kronor per rum (2 vuxna och 2 barn) 

OBS! Vi har öppet som vanligt och för oss är säkerheten och hälsan för våra gäster och medarbetare det allra viktigaste. Vi följer därför noggrant händelseutvecklingen, agerar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har självklart gjort alla åtgärder som krävs för att kunna erbjuda en så säker miljö som möjligt. Läs gärna mer om vårt säkerhetsarbete HÄR
 
 

SPABEHANDLINGAR

Utöver våra ordinarie behandlingar så erbjuder vi under påsklovet särskilda spabehandlingar för barn som även går att boka som duobehandling. Bokas innan ankomst, kontakta oss på telefon 035-333 75 så berättar vi mer och hjälper dig att hitta det som passar er bäst.