{iframecorsheight:embed_script /}
Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Sportlov på Hotel Tylösand

Sportlov på Hotel Tylösand innebär mysiga dagar för hela familjen. Besök vårt nyrenoverade spa, boka en skön behandling tillsammans, bege er på ett äventyr längs stranden, utmana familjen i pingis och shuffleboard eller gå en konstvandring på hotellet.

Dessutom får våra små hotellgäster extra mycket kul att göra på lovet i vår uppskattade barnklubb Tuffers Club. Pyssel, disco, femkamp, bakning, ansiktsmålning och annat skoj tillsammans med våra Tuffersvärdar. Vem behöver utlandsresor?

NYHET!
Under lovet förvandlar vi vår stora kongresshall till en härlig aktivitetshall med innebandy, pingis, soft-tennis mm. Perfekt för alla barn som gillar sport och tävling.
OBS Aktivitetshallen är obemannad och man leker på egen risk

BARN PÅ SPA
Vårt spa är en plats för avkoppling för både stora och små. Barn under 15 år är välkomna på nedre plan tillsammans med en vuxen mellan klockan 06-18 alla dagar. 
 
ALLT DETTA INGÅR
 • Övernattning
 • Frukost
 • Entré till vårt nyrenoverade spa 
  Vårt spa är en plats för avkoppling för både stora och små. Barn under 15 år är välkomna på nedre plan tillsammans med en vuxen mellan klockan 06-18 alla dagar. Där finns vår stora pool, swim-in film, två bubbelpooler, kallbad och bastu. I vår Happy lounge, på övre plan, är alla från 15 år och uppåt välkomna. 
 • Tillgång till gym och träningspass (15 år)
 • Trerätters supé för vuxen
  För barn till och med 15 år ingår kvällens barnrätt eller en halv portion av kvällens varmrätt och kvällens barndessert
 • Sportlovsprogram med Tuffers Club. Se program HÄR
 • Sveriges största konstgalleri
 • Fritt trådlöst internet
   
BOKA
Klicka på bokningsknappen för att se priser och boka. Välj datum, antal personer och Lovpaketet. Eller kontakta oss på 035-305 05, bokning@tylosand.se så hjälper vi dig.
Lovpaketet går att boka måndag-torsdag, 12-22 februari 2024.

SPABEHANDLING

Utöver våra ordinarie behandlingar så erbjuder vi under sportlovet särskilda spabehandlingar för barn som även går att boka som duobehandling. Bokas innan ankomst, kontakta oss på telefon 035-333 75 så berättar vi mer och hjälper dig att hitta det som passar er bäst.