Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

BEHANDLINGAR PÅ THE SPA

The Spa bjuder ständigt på nytänkande välbefinnandekickar – från våra banbrytande biohackingbehandlingar till The Spa-favoriter som klassisk eller super food glow ansiktsbehandling, ekologisk sockerskrubb och förstås Tylösands deluxebehandling med polerande kroppspeeling, inpackning med närande mjölksyror och en ansiktskur med extra allt.
 
Och glöm allt du vet om musik på spa. Musik och popkonst är en del av vår själ. Därför är musiken också central för din behandlingsupplevelse. Musik som känns. Musik som triggar välmåendet. Musik på riktigt.

BEHANDLINGAR:

NYHET! HÄLSOSCREENING

Gör en hälsoscreening, snabbt och tryggt hos oss. På mindre än tio minuter går vi igenom mer än 30 olika biomarkörer som berättar hur du mår på insidan. Här kan vi se om din kropp behöver stärka upp med mer träning eller är i behov av återhämtning. Testet utförs av Fredrik Ölander som är sjuksköterska med specialistutbildning inom funktions- och näringsmedicin. Fredrik har en lång erfarenhet av hälsoscreening, kost, träning och livsstilsfrågor.
 
30 minuter för 995 SEK, 55 minuter för 1 995 SEK
Boka via telefon på 035-333 75

NYHET! PRO-GLOW GENIUS FACIAL

Nästa generations ansiktsbehandlingar är här. Vi kombinerar det bästa från två världar genom att inkludera både ELEMIS fantastiska ”Hands On" tekniker tillsammans med ELEMIS Biotec apparatur. 

Pro-Glow Genius Facial 75 Minuter 1450 SEK 
Behandlingen startar med en djuprengörande Ultrasonic skrapa som tar bort underliggande orenheter från hudytan för att kunna maximera effekten av Galvanic teknologin. Huden blir då återfuktad på djupet. Vi skräddarsyr sedan behandlingen så att den blir unik för just dig med ELEMIS LED-Mask där vi använder oss av avancerad ljusterapi. Vi avslutar sedan med Microcurrent tillsammans med CryO2 som inkluderar Oxygeninfusion som både plumpar, skulpterar och lyfter huden för att ge den maximala lystern.

PRO-GLOW HOME CARE

Vid köp av tre valfria produkter från Elemis för minst 1500 SEK så bjuder vi på en 25 minuters Pro-Glow brilliance ansiktsbehandling för ett värde av 750 sek där vi använder ELEMIS BIOTEC 2.0: Ultrasonic, O2 Infusion & Galvanic.