Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

TEKNIK & FASTIGHETSCHEF SÖKES

Har du lätt att prioritera, planera och brinner för att skapa upplevelser i världsklass? Vi söker en Teknik & Fastighetschef till vårt härliga team på Hotel Tylösand! Hos oss är ingen dag den andra lik och det är det som gör det så roligt att arbeta just här.
 
Hotel Tylösand är västkustens mest personligt utformade resort med inriktning på inspiration och välbefinnande. Här kombineras ett designledande hotellboende med kreativa konferenser, innovativa och högklassiga restauranger, ett branschledande spa, ett pulserande nöjesliv, Sveriges största konstgalleri och en unik Ferrariutställning. Allt med den vidsträckta Tylösandsstranden precis utanför.
 
OM OSS
Vi är ett stort team med olika bakgrund där det genuina intresset för service, konst, mat, musik, människor snabba bilar förenar oss. Vi tar hand om varandra och ser till att alla har det bra på jobbet där humor, omtanke och värme är viktiga ingredienser. Våra värdeord genomsyrar vår verksamhet; engagerad, lyhörd och kunnig.
 
Tillsammans skapar vi en härlig arbetsplats där vi alltid ser till att ge våra gäster förstklassig service. Vi tycker om att göra det omöjliga möjligt. Varje dag på dygnets alla timmar.
 
ROLLEN
I rollen som Teknik & Fastighetschef ligger det ett stort ansvar på dig där du planerar, utför, ser till att dina kollegor är informerade och utbildade. Du ansvarar för den dagliga driften, långsiktiga underhåll och förbättringar av anläggningen. Du är kontaktperson för underleverantörer och ansvarar för fastighetsskötsel, poolskötsel, möbleringar, trädgårdsskötsel, inköp, lager, styrsystem, avfallshantering, renoveringar och underhåll.
Du kommer leda ett erfaret team på ca 6 medarbetare plus säsongspersonal. Du tillhör hotellets ledningsgrupp och rapporterar till vår VD, Jonas Karlén.
 
OM DIG
Vi söker dig som är trygg och erfaren i att leda arbetet. Troligtvis har du arbetat på en resort eller hotell tidigare i liknande roll där du också är van vid att leda personal. Du har lätt att se helheten, är handlingskraftig, lösningsorienterad och håller ett organisatoriskt perspektiv. Hos oss är verkligen ingen dag den andra lik och för att du ska trivas i rollen gillar du att vara flexibel. Det är viktigt att du är strukturerad, stresstålig och har lätt att organisera på ett effektivt sätt där rätt kompetens gör rätt sak.
Självklart arbetar du självständigt i ditt ansvar att fastigheten och våra lokaler och rum är i perfekt skick.
 
LEDARSKAPET
Som ledare hos oss får du tillgång till stöd och kompetensutveckling så att du ska kunna vara en utvecklande ledare. Vi ser att det är viktigt att du har en bra balans mellan privatliv och arbetsliv för att du ska kunna vara en hållbar ledare. På så sätt tror vi att gästupplevelsen också blir av högsta klass, vilket är vårt signum. Ditt bidrag i ledningsgruppen är din expertkunskap kring teknik- och fastighetsfrågor samt underhåll men vi har inget silotänk utan vi ser vår ledningsgrupp som en strategisk motor, vilket tilltalar dig.
 
VI ERBJUDER
Vi erbjuder dig en viktig och spännande roll i vårt team på en fantastisk arbetsplats vid havet. Som medarbetare på Hotel Tylösand har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex fritt spa och gym, personalrabatter på spaprodukter och behandlingar - vid restaurangbesök, avhämtning eller hotellövernattning gäller personalrabatten dessutom för hela familjen.

Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket samt Unionen. Och självklart har du alla möjligheter att karriärutvecklas eller vidareutbilda dig här.

Dessutom har vi ett lojalitetsprogram du får ta del av som fast anställd hos oss. Vi satsar på vår personal och du får både stöd och utveckling i din roll och som person.

Arbetstiden är i första hand förlagd till dagtid under veckodagar, men kvälls-och helgarbete förekommer och tjänsten innebär återkommande jourer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan via vår jobbportal! ❤