Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

MENY TORSDAG

Meny för vår trerätters supé, 8/8 - 31/10 2021, där du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:

FÖRRÄTT
  • Marinerad hjortrostbiff med tryffelyoghurt, ruccola, rädisa och tranbär
  • Färska fikon med picklad blomkål, blomkålspuré, rökta mandlar och balsamicoglace 

VARMRÄTT
  • Confiterat anklår med smörad kycklingsky, svartkål, berberelök och potatispuré 
  • Halstrad röding med vitvinssås, forellrom, morotskräm, picklad gurka, fänkål och apelsin 
  • Stekt gnocchi med säsongens skogssvamp, tryffelkräm och parmesanost 

DESSERT
  • Limecheesecakemed björnbärssorbet, frystorkad yoghurt och vodkagelé 
  • Lakrits- och vit chokladpudding med hallonkompott och mörkt chokladcrumble 


Start 1/11 2021 - 30/1 2022
Meny för vår trerätters supé,  där du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:

FÖRRÄTT
  • Marinerad hjortrostbiff med tryffelyoghurt, ruccola, rädisa och tranbär
  • Färska fikon med picklad blomkål, blomkålspuré, rökta mandlar och balsamicoglace 

VARMRÄTT
  • Halstrad röding med vitvinssås, forellrom, morotskräm, picklad gurka, fänkål och apelsin 
  • Kalvytterfilé med smörad skysås, svartkål, berberelök och potatisgratäng med Västerbottensost
  • Stekt gnocchi med säsongens skogssvamp, tryffelkräm och parmesanost 

DESSERT
  • Limecheesecakemed björnbärssorbet, frystorkad yoghurt och vodkagelé 
  • Lakrits- och vit chokladpudding med hallonkompott och mörkt chokladcrumble