Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:
Menyn gäller till och med den 31 augusti 2023.
FÖRRÄTT
- Rökt hälleflundra med syrlig gräslöksemulsion,
laxrom, smörbakad minimorot och sotad fänkål
- Ugnsbakad rotselleri med pumpakräm, rostad mandel, picklad rödlök och bräckt svartkål
VARMRÄTT
- Örtstekt lammrygg med hallonsky, balsamicobakade rödbetor, vattenkrasse, pepparotskräm och potatiskaka med smak av Västerbottensost
- Halstrad röding med champagnesås, grönärtspuré, smörstekta primörer och örtslungad potatis
- Indisk linsgryta med tomat, kokos och koriander och
vitlöksstekt naanbröd
DESSERT
- Crème brûlée, grillad persika, persikomousse och
citronverbena
- Choklad-och jordnötsbar, hallonkompott, maräng,
färska bär och havtornscoulis