Meny för vår trerätters supé,
8/10 2020 - 25/2 2021, där du väljer mellan två olika förrätter, två olika varmrätter och två olika desserter:
FÖRRÄTT
- Rimmad bakad lax med pepparotskräm, gröna sojabönor, pickad silverlök, rädisa och vattenkrasse
- Rökt rotsellerikräm med stekt king oystersvamp, sockersaltade hasselnötter, lingon och krispig rot
VARMRÄTT
- Halstrad torskrygg med gräddstuvad spetskål, potatispuré, forellrom, dillpickad gurka och krispig potatis
- Variation på anka: confiterat anklår och rosastekt ankbröst serveras med äpple, svartkål, trattkantarell och tryffelsmörad kycklingbuljong
DESSERT
- Banan- och blåbärskaka med saltad kolasås, blåbärsmacaron, banancrunch och färska blåbär
- Rominkokt päron med kanel, chokladganache, rostad chokladböna, romrussinreduktion och björnbär
Meny för vår trerätters supé,
4/3 - 24/6 2021, där du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:
FÖRRÄTT
- Kall grönärtsoppa med mynta, forellrom, hasselnötscrunch och aprikos
- Sotad lax med picklad rödlök, smetana, confiterad äggula och krutonger
VARMRÄTT
- Marinerade lammracks med brynt sojasmörsås, grillad spetskål, kålrabbi, ramslökskorv och rostad potatis
- Halstrad helgeflundra, smörad rödvinssås, baconskum, broccolisparris och dillfriterad potatis
- Färsk pasta med ramslökspesto, grillad spetskål och parmesan
DESSERT
- Tarte med färskostkräm smaksatt med vit choklad, färska bär och mjölkchokladglass
- Rabarber- och jordgubbscrumble med vaniljkräm, pecannötter och färska jordgubbar