Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

MENY TORSDAG

Menyn gäller vecka 2-16 2020
Skriv ut menyn
HÄR

FÖRRÄTT
Bakat fikon med bränd chevré, rostad rödbeta, picklad gulbeta, rödbetskräm och valnötter 

VARMRÄTT
Halstrad torskrygg med marinerad fänkål, romanesco, selleri, skaldjurssås och hummer- & saffranskrokett

DESSERT
Hasselnötspannacotta, havtornscoulis, havtornsmarshmallow, havrecrunch och macaron med havssalt


OBS! Torsdagen den 30 januari serveras menyn nedan

FÖRRÄTT
Cheddartoast med löjrom, fin hackad rödlök samt citron smetana, ny plockad dill.
 
VARMRÄTT
Flankstek Premium med örtemulsion, semibakad plommontomat, råstekt broccolisparris och rostade rötter                                             

DESSERT
Hasselnötspannacotta, havtornscoulis, havtornsmarshmallow, havrecrunch och macaron med havssalt