Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

MENY TORSDAG

Meny för vår trerätters supé, 8/10 2020 - 25/2 2021, där du väljer mellan två olika förrätter, två olika varmrätter och två olika desserter:

FÖRRÄTT
  • Rimmad bakad lax med pepparotskräm, gröna sojabönor, pickad silverlök, rädisa och vattenkrasse
  • Rökt rotsellerikräm med stekt king oystersvamp, sockersaltade hasselnötter, lingon och krispig rot 

VARMRÄTT
  • Halstrad torskrygg med gräddstuvad spetskål, potatispuré, forellrom, dillpickad gurka och krispig potatis  
  • Variation på anka: confiterat anklår och rosastekt ankbröst serveras med äpple, svartkål, trattkantarell och tryffelsmörad kycklingbuljong 

DESSERT
  • Banan- och blåbärskaka med saltad kolasås, blåbärsmacaron, banancrunch och färska blåbär 
  • Rominkokt päron med kanel, chokladganache, rostad chokladböna, romrussinreduktion och björnbär


Meny för vår trerätters supé, 4/3 - 24/6 2021, där du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:

FÖRRÄTT
  • Kall grönärtsoppa med mynta, forellrom, hasselnötscrunch och aprikos
  • Sotad lax med picklad rödlök, smetana, confiterad äggula och krutonger 

VARMRÄTT
  • Marinerade lammracks med brynt sojasmörsås, grillad spetskål, kålrabbi, ramslökskorv och rostad potatis 
  • Halstrad helgeflundra, smörad rödvinssås, baconskum, broccolisparris och dillfriterad potatis 
  • Färsk pasta med ramslökspesto, grillad spetskål och parmesan 

DESSERT
  • Tarte med färskostkräm smaksatt med vit choklad, färska bär och mjölkchokladglass 
  • Rabarber- och jordgubbscrumble med vaniljkräm, pecannötter och färska jordgubbar