Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

MENY TORSDAG

Gäller 3/8-1/10 2020
Välj mellan två olika förrätter, varmrätter och desserter


FÖRRÄTT
  • Carpaccio på tre sorters beta med machesallad, rostade pinjenötter, honungssötad majonnäs och friterade savoykålschips
  • Yuzagravad lax med wakame, morotsallad, misodip, rostade jordnötter, rädisa och sesamflarn

VARMRÄTT
  • Halstrad långarygg med rostad spetskål, bakade morötter, romanesco, dashibuljong och salladslök
  • Stekt kycklingbröst från Knäred med blandade primörer, rostad Anyapotatis, ramslökemulsion och rödvinsås

DESSERT
  • Mango- och ananassoppa med chokladpopcorn, blondiekrutonger, färskost med vitchoklad, lime och myntareduktion
  • Inkokt äpple med kardemumma, havresmul, färskostglass, salt kolasås och körvel

MENY TORSDAG

Gäller 8/10 2020 - 25/2 2021
Välj mellan två olika förrätter, varmrätter och desserter


FÖRRÄTT
Rimmad bakad lax med pepparotskräm, gröna sojabönor, pickad silverlök, rädisa och vattenkrasse

Rökt rotsellerikräm med stekt king oystersvamp, sockersaltade hasselnötter, lingon och krispig rot

VARMRÄTT
Halstrad torskrygg med gräddstuvad spetskål, potatispuré, forellrom, dillpickad gurka och friterad potatis

Variation på anka: confiterat anklår och rosastekt ankbröst med äpple, svartkål, trattkantarell och tryffelsmörad kycklingbuljong

DESSERT
Banan- och blåbärskaka med saltad kolasås, blåbärsmacaron, banancrunch och färska blåbär 

Rominkokt päron med kanel, chokladganache, rostad chokladböna, romrussinreduktion och björnbär