Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:
FÖRRÄTT
- Gravad sotad röding med rökt dillhollandaise, picklad rättika, morot, rädisa, rödlök och forellrom
- Rostad persiljerot med gulbeta, rödbeta, rädisa, stekt sparris, rostade pumpafrön och senapskräm
VARMRÄTT
- Stekt hjortinnanlår med höstsvamp, brysselkål, viltkorv, potatispuré, jordärtskockschips, sherryvinägersky och brynta hasselnötter
- Torskrygg med brynt smörvelouté, färsk pepparrot, picklad kålrabbi, potatisstomp, örter och citronbakad minimorot
- Kryddstark gråärtsgryta med karamelliserade pumpafrön, kokosgrädde och variation på pumpa-rostad, inlagd och puré
DESSERT
- Crema catalana med spritad apelsinfilé, granatäpple och färska bär
- Kolakaka med yuzumousse, rostad kokoscrunch och hallongelé