Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

träningspass

Med en mängd träningspass i veckan prickar Hotel Tylösand in formtoppen året om. För oss är träningen en central del i vårt spa och i vår fitnessavdelning kan man välja mellan instruktörsledda eller virtuella
pass där du följer en instruktör på filmduk. Känn hur pulsen stiger medan själen tar in havet och den sju kilometer långa sandstranden utanför.


AQUA - 45 minuter
Vattenträning i vår stora pool med 29-gradigt vatten. Minimerar risken för skador genom att du arbetar med eller mot vattnet. Förbättrar styrka, kondition, hållning.

TEMA AQUA - 45 minuter
Tema Aqua är ett roligt vattenträningspass där musiken står i centrum med hits från bland annat -60, -70, -80 och -90-talet.

VIRTUELL AQUA - 30 minuter
Vattenträning i vår stora pool med filmvisning. Passet utförs utan instruktör.

LES MILLS BODY BALANCE - 55 minuter
Ett skönt träningspass som hämtar sin inspiration från tai chi, yoga och pilates. Övningar som stärker mag- och ryggmuskler. Förbättrar din rörlighet, hållning och balans.

LES MILLS BODY PUMP - 30/45/55 minuter
En av världens mest kända träningsformer. Styrketräning med skivstång för hela kroppen. Anpassade vikter och licensierad instruktör som maxar träningseffekten.

BOOTY - 25 minuter
Enkel, rolig och effektiv träning där fokus ligger på mage, lår och rumpa.

CORE - 25 minuter
Effektiva styrkeövningar för bålen, kroppens kärna. Enkla övningar som stärker mage, ländrygg, förbättrar hållning och förebygger skador. Vi jobbar med egen kroppsvikt, vikter och/eller pilatesboll.

DANSPASS - 40 minuter
Passet för dig som älskar dans! Fokus ligger på glädjen att röra sig till musik. Olika dansstilar blandas och passet passar alla – nybörjare som vana dansare.

FUNKTIONELL TRÄNING - 50 minuter
Utmanande träning som ger uthållighet, explosiv styrka, balans, koordination, rörlighet och stabilitet.

HIIT - 25 minuter
Högintensiv intervallträning, ett pass som består av korta, intensiva och explosiva fysiska aktiviteter som följs av kortare vila. Ett tufft roligt pass där man tränar på max!

HOT YOGA - 30 minuter
Passet utförs sittandes i vår "soft sauna" bastu i en mild temperatur på cirka 50 grader. Enkla yogaposer i kombination med behaglig värme so lugnar sinnet och kroppen.

SPINNING – 25/45 minuter
Motionscykla i grupp där instruktören sätter sin prägel på passet till medryckande musik och upplägg! Spinning är en jättebra, allsidig träning som passar de flesta. Du väljer själv om du vill ha lätt eller tuff belastning, med andra ord blir backarna precis så lätta eller svåra som du själv vill. 

VIRTUELL SPINNING - 30 minuter
Spinningpass med virtuell filmvisning utan instruktör.

STYRKA & KONDITION - 40/50 minuter
Ett pass med både styrka och kondition. Du arbetar med din egen kroppsvikt men även andra redskap.

STYRKA - 25 minuter
Ett pass där vi bygger styrka och rustar för vardagens fysiska utmaningar. Både genom egen kroppsvikt men även med andra redskap.

STEP & STYRKA - 25 minuter
Enkla stegövningar där kondition på stegbräda varvas med styrka för hela kroppen. Ett roligt och givande pass fullt med fart och glädje.

TABATA - 50 minuter
Utmanande och högintensivt intervallpass med korta och effektiva intervaller som ger både styrka och kondition.

YOGA - 60 minuter
Öka din kraft och medvetenhet med yogans styrka,smidighet och balans. Här förenas kropp, sinne och själ i ett effektivt pass vilket ger dig muskeluthållighet och mental klarhet. Allt med andningen i fokus.

MORGONYOGA - 50 minuter
Ett lugnt och harmoniskt pass som passar alla. Mjukhet och avslappning, stärker kroppens alla funktioner och tränar både kropp och själ.

STRETCH - 25 minuter
Pass med stretchövningar för att förlänga stela muskler där även andningen är i fokus. Både kropp och sinne mår bra efter denna klass. Perfekt som enskild klass eller som komplement till annan träning.

Åldersgräns 15 år gäller för träningspass, gym och spa på övre plan.
Med reservation för ändringar.