Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Träningspass

AQUA – 45 minuter
Vattenträning i vår stora pool med 29-gradigt vatten. Minimerar risken för skador genom att du arbetar med eller mot vattnet. Förbättrar styrka, kondition, hållning.
 
VIRTUELL AQUA – 30 minuter
Vattenträning i vår stora pool med filmvisning. Passet utförs utan instruktör.
 
BODY BALANCE – 50 minuter
Ett skönt träningspass som hämtar sin inspiration från tai chi, yoga och pilates. Övningar som stärker mag- och ryggmuskler. Förbättrar din rörlighet, hållning och balans.
 
BODY PUMP – 30/45/55 minuter
En av världens mest kända träningsformer. Styrketräning med skivstång för alla kroppens muskelgrupper. Individuellt anpassade vikter och licensierad instruktör som maximerar träningseffekten.
 
BOOTY – 25 minuter
Enkel, rolig och effektiv träning där fokus ligger på mage, lår och rumpa.
 
CORE – 25 minuter
Effektiva styrkeövningar för bålen, kroppens kärna. Enkla övningar som stärker mage, ländrygg, förbättrar hållning och förebygger skador.
 
CORE BOLL – 25 minuter
Coreträning där vi varvar rörelserna med pilatesbollen. Rolig träning där du även tränar upp din balans.
 
FUNKTIONELL TRÄNING – 50 minuter
Utmanande träning som ger uthållighet, explosiv styrka, balans, koordination, rörlighet och stabilitet.
 
HOT YOGA – 30 minuter
Utförs sittande i vår softsauna i en mild temperatur på cirka 50 grader. Enkla yogaposer i kombination med behaglig värme som lugnar sinnet och kroppen.

SPINNING – 25 minuter
Effektiv och skonsam cykelträning som snabbt förbättrar din kondition. Instruktören kan välja att köra vissa delar virtuellt genom att cykla till en film. Tränar även upp benmuskler med olika motstånd och tempo.
 
SPINNING – 45 minuter
Spinningpass där instruktören guidar cykelturen genom en virtuell film. Tänk dig serpentinvägar i Italien, en tur runt Luganosjön eller i Klippiga bergen. Musik, miljö och doft är synkat för att ge en ny dimension till din konditionsträning.
 
VIRTUELL SPINNING  – 30 minuter
Spinningpass med virtuell filmvisning utan instruktör.
 
STEP & STYRKA – 25 minuter
Enkla stegövningar där kondition på stegbräda varvas med styrka för hela kroppen. Ett roligt och givande pass fullt med fart och glädje.
 
TABATA – 50 minuter
Utmanande och högintensivt intervallpass med korta och effektiva intervaller som ger både styrka och kondition.

YOGA – 50/60 minuter
Öka din kraft och medvetenhet med yogans styrka, smidighet och balans. Här förenas kropp, sinne och själ i ett effektivt pass vilket ger dig muskeluthållighet och mental klarhet. Allt med andningen i fokus.
 
YOGA – ANDNING OCH FLEXIBILITET - 50 minuter
Ett lugnt och harmonisk pass där träningsformen grundar sig på hathayogan. Mjukhet och avslappning, stärker kroppens alla funktioner och tränar både kropp och själ.
 
YOGA STRETCH – 25 minuter
Pass med stretchövningar för att förlänga stela och strama muskler där även andningen är i fokus. Både kropp och sinne mår bra efter denna klass. Perfekt som enskild klass eller som komplement till annan träning.
 
Med reservation för ändringar.
 
Samtliga pass är drop-in och åldersgräns 15 år gäller förträningspass, gym och spa på övre plan.