Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Golf i toppklass

Bara några hundra meter från Hotel Tylösand kan du spela golf på Halmstad Golfklubb, en av Sveriges och Europas bästa banor som har huserat internationella stortävlingar i årtionden. Eller så väljer du Ringenäs Golfklubb bara tio minuter med bil från hotellet och får en  fantastisk utsikt på köpet.

Efter golfrundan väntar The Spa med skön avslappning och därefter en läcker middag innan det är dags att ladda för en ny härlig dag på golfbanan.

BOKA
Kontakta oss på 035-305 05, bokning@tylosand.se eller via vår chatt här på hemsidan så hjälper vi dig.

Golf- & spapaket Halmstad Golfklubb

Halmstad Golfklubb är en av Sveriges och Europas bästa banor som har huserat internationella stortävlingar i årtionden. Halmstad GK är en 36-hålsbana fördelad på södra och norra banan. ​

Golf- & Spapaket Ringenäs Golfklubb

Ringenäs Golfklubb ligger bara tio minuter med bil från hotellet och då får du en fantastisk utsikt på köpet. Ringenäs är en 27-hålsbana som för tankarna till linksgolfen med underbara naturscenerier och spännande utmaningar för såväl den nya som erfarne golfaren.

GOLF- OCH SPAPAKET HAVERDALS GOLFKLUBB

”Lätt att gå – svår att lämna” är något som kännetecknar Haverdals Golfklubb. Här möts ni av en härlig klubbkänsla med gemenskap, glädje och utveckling i fokus. Golfbanan har seaside-karaktär och ligger på ett underlag av sandjord som ger en lång golfsäsong och därmed förutsättningar för en bana i utmärkt skick. Endast 15 minuter med bil från hotellet.