Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

SAMARBETE OCH KOMMUNIKATION

I denna grupputvecklingsaktivitet har vi tre ord som vi lägger vikt på under övningarna, nämligen målsättning, tillit och kommunikation. Instruktören formulerar problemet som ska lösas och ger förutsättningarna. Gruppen planerar och talar om när de är redo att starta och efter genomförd övning reflekterar gruppen tillsammans. Vi lägger stor vikt i samtalet och drar kopplingar/metaforer till det vardagliga arbetet. Kan även genomföras på engelska.

Tidsåtgång: 3 timmar
Max antal: 100 personer

ALLA TIDERS

I denna frågesport får ni följa med på en nostalgitripp där vi kikar vi in i fyra årtionden från 70-talet fram till 2010. Lagvis får ni svara på frågor kring musik, film, sport och mycket annat. Ögonblick vi minns, TV-serier, maträtter och så vidare duggar tätt i denna underhållande frågesport som ger många härliga minnen. Finns endast på svenska.

Tidsåtgång: 2 timmar
Max antal: 500 personer
 

KAMPEN OM KLOCKAN

Här går det ut på att lösa en utmaning på 60 sekunder. Vi bygger upp ett antal stationer där ni lagvis möts i dueller. Laget väljer ut 1-2 lagkamrater per omgång som ska möta de övriga lagens utmanare. Det gäller att klara så många utmaningar som möjligt under en minut för att bli det segrande laget. Vem håller sina nerver i styr? Kan även genomföras på engelska.

Tidsåtgång: 1 timme
Max antal: 300 personer
 

SÅ KAN DET LÅTA

I denna roliga musiktävling kommer lagen mötas i mängd olika kategorier, allt från intron, textremsor, första & sista minuten. Det gäller att ha koll på olika musikgenrer, omskrivna texter och refränger. En fartfylld och rolig aktivitet från början till slut!

Tidsåtgång: 2 timmar
Max antal: 60 personer
 

MÄSTARNAS KAMP

Utmana varandra i Mästarnas kamp, där det gäller att kämpa och fokusera. Vi startar med en grundomgång, där deltagarna lagvis ställs inför olika utmaningar så som fysisk uthållighet, tidsuppfattning och styrka. Här krävs samarbete för att nå finalplatsen. Vinnande lag direktkvalificeras till final, medan resterande deltagare får chansen att knipa en sista finalplats i en utslagning. När finalisterna är klara ställs de mot varandra för att i ett slutgiltigt moment utse företagets mästare. (Vid grupper över 30 personer utses ett lag som vinnare, annars en individ). Ombyte rekommenderas för denna aktivitet.

Tidsåtgång: 2 timmar
Max antal: 500 personer