Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

ICEBREAKER GAME

Icebreaker Game genomförs oftast i anslutning till middagar. Varje grupp får en surfplatta med frågor. Ni tävlar i två tidsbestämda omgångar och försöker svara rätt på så många frågor som möjligt. Frågorna har varierad svårighetsgrad och är upplagda för att skapa diskussion, locka till skratt och utmana deltagarna att ta väl avvägda beslut. Aktiviteten delas upp i olika omgångar, där den första exempelvis kan vara under fördrinken och den andra efter huvudrätten.
 
Tid: 2x15 min
Pris: 250 kr / pers
Minidebitering: 8 800 kr
Transportkostnad kan tillkomma

TYLÖSAND CHALLENGE

Spelet går ut på att klara 180 spännande uppdrag av varierande slag på begränsad tid. Uppdragen kan handla om alla möjliga sorters utmaningar: fotografera saker, människor och platser, lösa snabba faktauppdrag och kluringar, ta er till utvalda platser och lösa tidsstyrda uppdrag i närområdet, klara av utmanande video- och ljuduppdrag eller ta hjälp av folkvimlet och använda området kring hotellet som spelplan. Ni delas in i lag om 5-6 personer och förses med en surfplatta som blir ert verktyg. När startskottet ljuder är det dags att lägga upp en strategi för att fokusera på det ni tycker är kul och det ni tror er vara duktiga på. Det lag som oftast står som vinnare i slutändan har snabbare förstått styrkan av samarbete, har lite mer vinnarskalle, tänker kreativt och har ofta kul medan de löser uppgifterna. Vi kan skräddarsy spelet och hjälpa er att integrera egna frågor eller aktuella utmaningar. Det får era medarbetare att tänka till och ta till sig olika budskap på ett lättsamt och kul sätt.
Tid: Ca 90 min
Pris: 490 kr / person
Minidebitering: 8 800 kr
Transportkostnad kan tillkomma

Get the Point

Get the Point/Poängjakt på Tylösand är en tävling och ett äventyr som tar dig ut i omgivningarna runt Hotel Tylösand. Syftet med aktiviteten är att stärka relationer, vässa samarbetet och det strategiska tänkandet samtidigt som vi bjuder på lite sightseeing.
Med hjälp av surfplattor navigerar laget sig fram till angivna platser och när de befinner sig i rätt zon ställs de inför en utmaning eller fråga.
Aktiviteten innehåller även tidsbegränsade uppdrag och straffzoner som ger poängavdrag. Utmaningarna är garanterat Googlefria - det krävs genuint samarbete för att komma fram till lösningarna. Frågorna kan anpassas efter platsen, konferensens tema eller annan företagsspecifik information. Ju svårare uppgift eller ju mer otillgänglig plats, desto högre poäng.

Pris: 320 kr/person (upp till 100 deltagare) och kontakta oss vid 100+
Minimidebitering: 10 000 kr
Tid: ca 2 timmar
Max antal: 900 personer
Plats: Utomhus

Da Vinci-gåtan

Klurig teambuilding i en fiktiv historia. I den här aktiviteten, uppbyggd kring en dramatisk berättelse om Tylösands storhetsdagar, får alla i gruppen möjlighet att glänsa.
 
Det är en spännande tävling med varierande utmaningar; här hittar du uppgifter som kräver såväl logik och analys som handgripligheter, kvickhet och kreativitet. Få skulle klara de här utmaningarna på egen hand, men i grupp löser samtliga dem till slut. Garanterat Google-fri aktivitet.

Pris: 350 kr/person (upp till 100 deltagare) och kontakta oss vid 100+
Minimidebitering: 13 000 kr
Tid: ca 2 timmar
Max antal: 700 personer
Plats: Inomhus eller utomhus

SAMARBETE OCH KOMMUNIKATION

I denna grupputvecklingsaktivitet har vi tre ord som vi lägger vikt på under övningarna, nämligen målsättning, tillit och kommunikation. Instruktören formulerar problemet som ska lösas och ger förutsättningarna. Gruppen planerar och talar om när de är redo att starta och efter genomförd övning reflekterar gruppen tillsammans. Vi lägger stor vikt i samtalet och drar kopplingar/metaforer till det vardagliga arbetet. Kan även genomföras på engelska.

4-100 personer - 690 kr/pers
Minimum: 10 000 kr
Tidsåtgång: 3 timmar
Max antal: 100 personer

ALLA TIDERS

I denna frågesport får ni följa med på en nostalgitripp där vi kikar vi in i fyra årtionden från 70-talet fram till 2010. Lagvis får ni svara på frågor kring musik, film, sport och mycket annat. Ögonblick vi minns, TV-serier, maträtter och så vidare duggar tätt i denna underhållande frågesport som ger många härliga minnen. Finns endast på svenska.

4-50 personer - 350 kr/pers
51-300 kr/pers
Minimum: 5 900 kr
Tidsåtgång: 2 timmar
Max antal: 500 personer
 

KAMPEN OM KLOCKAN

Här går det ut på att lösa en utmaning på 60 sekunder. Vi bygger upp ett antal stationer där ni lagvis möts i dueller. Laget väljer ut 1-2 lagkamrater per omgång som ska möta de övriga lagens utmanare. Det gäller att klara så många utmaningar som möjligt under en minut för att bli det segrande laget. Vem håller sina nerver i styr? Kan även genomföras på engelska.

4-50 personer - 325 kr/pers
51-300 personer - 300 kr/pers
Minimum: 5 900 kr
Tidsåtgång: 1 timme
Max antal: 300 personer
 

SÅ KAN DET LÅTA

I denna roliga musiktävling kommer lagen mötas i mängd olika kategorier, allt från intron, textremsor, första & sista minuten. Det gäller att ha koll på olika musikgenrer, omskrivna texter och refränger. En fartfylld och rolig aktivitet från början till slut!

4-50 personer - 350 kr/pers
51- 300 kr/pers
Minimum: 6 000 kr
Tidsåtgång: 2 timmar
Max antal: 60 personer
 

MÄSTARNAS KAMP

Utmana varandra i Mästarnas kamp, där det gäller att kämpa och fokusera. Vi startar med en grundomgång, där deltagarna lagvis ställs inför olika utmaningar så som fysisk uthållighet, tidsuppfattning och styrka. Här krävs samarbete för att nå finalplatsen. Vinnande lag direktkvalificeras till final, medan resterande deltagare får chansen att knipa en sista finalplats i en utslagning. När finalisterna är klara ställs de mot varandra för att i ett slutgiltigt moment utse företagets mästare. (Vid grupper över 30 personer utses ett lag som vinnare, annars en individ). Ombyte rekommenderas för denna aktivitet.

6-50 personer - 390 kr/pers
51- 350 kr/pers
Minimum: 8 000 kr
Tidsåtgång: 2 timmar
Max antal: 500 personer