Meny för vår trerätters supé. 7 augusti – 3 oktober 2022. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:
FÖRRÄTT
- Ramslökssoppa med valnötssallad serveras med cashewost och gröna sojabönor
- Grön primörsparris, champagnevinägrett, nässelfylld kalvrullad och saltbakade tomater
VARMRÄTT
- Krämig bönpasta med bakad vit sparris, kroketter på edamamebönor och krispig kål
- Smörstekt torskrygg med skaldjurssås, örtslungad potatis, gulbeta, citrondressad rädisa och vispad pepparrotkräm
- Örtstekt lammytterfilé med vinbakad vit sparris, dillmonterad rödvinssås, potatispuré och krispig kål
DESSERT
- Vit chokladglass med tranbärsbiscotti och kryddig gurka
- Salty Caramel cheesecake med färska bär och sockersaltade hasselnötter