Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Meny måndag

Gäller vecka 2-16 2020. 
Skriv ut menyn
HÄR

FÖRRÄTT
Bakat fikon med bränd chevré, rostad rödbeta, picklad gulbeta, rödbetskräm och valnötter 

VARMRÄTT
Halstrad torskrygg med marinerad fänkål, romanesco, selleri, skaldjurssås och hummer- & saffranskrokett 

DESSERT
Hasselnötspannacotta, havtornscoulis, havtornsmarshmallow, havrecrunch och macaron med havssalt

MENY MÅNDAG

Gäller 20/4-22/6 2020
Välj mellan två olika förrätter, varmrätter och desserter


FÖRRÄTTER
Carpaccio på tre sorters beta med machesallad, rostade pinjenötter, honungssötad majonnäs och friterade savoykålschips

Yuzagravad lax med wakame, morotsallad, misodip, rostade jordnötter, rädisa och sesamflarn


VARMRÄTTER
Halstrad långarygg med rostad spetskål, bakade morötter, romanesco, dashibuljong och salladslök

Stekt kycklingbröst från Knäred med blandade primörer, rostad Anyapotatis, ramslökemulsion och rödvinsås


DESSERTER
Mango- och ananassoppa med chokladpopcorn, blondiekrutonger, färskost med vitchoklad, lime och myntareduktion

Inkokt äpple med kardemumma, havresmul, färskostglass, salt kolasås och körvel