Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Meny måndag

Gäller vecka 2-16 2020. 
Skriv ut menyn
HÄR

FÖRRÄTT
Bakat fikon med bränd chevré, rostad rödbeta, picklad gulbeta, rödbetskräm och valnötter 

VARMRÄTT
Halstrad torskrygg med marinerad fänkål, romanesco, selleri, skaldjurssås och hummer- & saffranskrokett 

DESSERT
Hasselnötspannacotta, havtornscoulis, havtornsmarshmallow, havrecrunch och macaron med havssalt


OBS! Måndagen den 27 januari serveras menyn nedan

FÖRRÄTT
Djupfriterad sötpotatisboll med picklad blomkål och pak choi, rökt blomkålspuré, rostade mandlar, ponzuaioli och rädisa
 
VARMRÄTT
Halstrad torskrygg med marinerad fänkål, romanesco, selleri, skaldjurssås och hummer- & saffranskrokett 
 
DESSERT
Pecannötsbrownie med körsbärskompott, körsbärssorbet, cookie crunch