Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter. Menyn gäller till och med 29 april 2024.
FÖRRÄTT
- Örtmarinerad King Oyster svamp med kålrotskräm, rostad jordärtskocka, smörbrynta paranötter och picklade guldrussin
- Kallrökt laxrullad med sesam, ponzudressad rödkål, wasabiärtor och krispig ostronskivling
VARMRÄTT
- Marinerat lamminnanlår med chilikorv, rosmarinsky, ugnsbakade betor, syltad lök, rostad vitlökskräm och smörbakad potatis
- Halstrad torskrygg med Sandefjordssås, lökfräst spenat, citronpärlor, rädisa- och fänkålscrüdité, dillslungad potatis och krispig torskkind
- Svampgulasch med krämig polenta, parmesan, kidneybönor och krispig svartkål
DESSERT
- Chokladpannacotta med citruskompott, vit chokladblondie och hallon
- Mazarinkaka med äppelkompott, kardemummaglass och saltrostade macadamianötter