Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

MENY MÅNDAG

Meny för vår trerätters supé, 1/11 2021-30/1 2021 där du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:

FÖRRÄTT
  • Marinerad hjortrostbiff med tryffelyoghurt, ruccula, rädisa och tranbär
  • Färska fikon med picklad blomkål, blomkålspuré, rökta mandlar och balsamicoglace

VARMRÄTT
  • Halstrad röding med vitvinssås, forellrom, morotskräm, picklad gurka, fänkål och apelsin
  • Kalvytterfilé med smörad skysås, svartkål, barberelök och potatisgratäng med Västerbottensost
  • Stekt gnocchi med säsongens skogssvamp, tryffelkräm och parmesanost

DESSERT
  • Limecheesecake med björnbärssorbet, frystorkad yoghurt och vodkagelé
  • Lakrits- och vit chokladpudding med hallonkompott och mörkt chokladcrumble

Meny för vår trerätters supé, 1/2-1/5 2022, där du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:

FÖRRÄTT
  • Råbiff med picklade rödbetor, confiterad äggula, friterad kapris och senapsmajonnäs 
  • Paj på säsongens grönsaker med Kvibille ädelost, bakad tomat, grönkål och örtfärskost 

VARMRÄTT
  • Halstrad torskrygg med krispig pilgrimsmussla, Champagnevelouté, morotsskräm, broccolisparris och rostad dillpotatis 
  • Oxkind med portvinssky, potatispuré, bakade persiljerötter, svamp, inkokt lök och sidfläsk 
  • Pappardellepasta med kronärtskocka, savoykål, shiitake, smetana, örter, svartkål och parmesanost 

DESSERT
  • Havtornspaj med bränd maräng och vit chokladglass
  •  Blåbärscrumble med vaniljkräm, pecannötter och hallon