Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

NYÅRSPAKETET

Nyårsaftonsfirandet brukar vara extra glammigt på Hotel Tylösand och årets party är inget undantag: tvärtom, i år tänker vi fira in 2023 på ett sätt som får det att glittra långt in i februari.
 
BUBBEL OCH KONST
Bara vintermiljön med den vidsträckta Tylösandsstranden vid Kattegatt och den fina promenadleden Prins Bertils stig är lockande sevärdheter, men det är trots allt inne på hotellet som den riktiga guldkanten väntar.
 
Om ni anländer på fredagen väntar såväl en konstrunda med vår gallerist som champagneprovning på eftermiddagen. Därefter blir det en läcker trerättersmeny med pianounderhållning och quiz i Restaurang Tylöhus tillsammans med pianobarsartisten Josefine Hansson.
 
GOTT NYTT ÅÅÅÅR!
Nyårsafton får bästa tänkbara start med vår stora nyårsbrunch i Restaurang Tylöhus kl 12-14, som hälsar såväl hotellgäster som gäster utifrån välkomna. För er som kommer till hotellet på nyårsafton blir det självklart också konstrunda och champagneprovning på eftermiddagen.
 
Därefter väntar den utsökta fyrarätters nyårssupén med pianounderhållning, innan det är dags att dra sig upp till festvåningen där livebandet väntar på att skruva upp nyårstrycket med de hetaste partyhitsen.
 
Vid midnatt exploderar himlen i ett nyårsfyrverkeri som får det att klinga i champagneglasen och därefter pumpar DJ:n på Leif’s upp nattklubbstempot fram till kl 02.
 
STORA PIZZABUFFÉN
Eftersom nyårsdagen är den internationella pizzadagen dukar vi självklart upp en oemotståndlig pizzabuffé på Leif’s Pizzeria – även den öppen både för hotellgäster och gäster utifrån (självklart kan ni även beställa för avhämtning).
 
På grund av ombyggnadsarbete är bara det översta planet öppet i The Spa, men i gengäld arrangerar vi på nyårsafton kl 16 ett gemensamt nyårsbad i havet, där vi efteråt bjuder på något varmt i glaset för alla friskusar. Barn under 15 år har inte tillträde till The Spa, men vårt lekrum håller de minsta sysselsatta med pyssel, pingis, bio och annat bus hela nyårshelgen.

ALLT DETTA INGÅR
•                Övernattning
•                Stor frukostbuffé med frukostkock
•                Trerätters supé 30/12
•                Champagneprovning 30/12 och 31/12
•                Livemusik och nyårsquiz i restaurangen med Josefine Hansson 30/12
•                Nyårsbrunch och pianounderhållning med Josefine Hansson 31/12 (ingår för er som anländer 30/12)
•                Nyårsbad 31/12
•                Välkomstbubbel (cava eller alkoholfritt alternativ) 31/12
•                Fyrarätters nyårssupé inkl. vinpaket 31/12
•                Livemusik i restaurangen med Josefine Hansson 31/12
•                Konfektyr och kaffe i festvåningen 31/12
•                Liveband i festvåningen 31/12
•                Fyrverkeri vid tolvslaget 31/12
•                Nattklubb på Leif's 31/12
•                Entré till övre våningen på The Spa* Obs! Mycket begränsat antal platser, läs mer nedan.
•                Gym och virtuella träningspass
•                Lån av badrock och tofflor att ta med hem (för de vuxna)
 
*Vår nedre del av spa är under renovering, därav är endast det översta planet öppet med mycket begränsat antal platser. Åldersgräns 15 år. Om antalet gäster som samtidigt kan vistas på vårt övre plan är nådd får man komma tillbaka vid en annan tidpunkt under vistelsen. 

 

TRERÄTTERS SUPÉ 30 DECEMBER

Förrätt
Sotad lax med avokadokräm, marinerat ris, ingefära, mangosallad med sötsyrlig jalapeño, koriander och teriyaki
 
Varmrätt
Stekt kycklingbröst från Knäred med grönpepparsås, svarta vinbär, brysselkål, rotfruktsgratäng, rödbetspuré och rostade hasselnötter
 
Dessert
Chai- och vaniljpannacotta med nöt- och kolacrunch och bakad ananas

NYÅRSSUPÉ 31 DECEMBER

Amuse
Löjromstoast med rödlök, citronsyrad grädde och dill. Sotad tonfisk med pico de gallo, aioli, kimchi och sesamfrö. Krispig vetetaco med en crudité på tzai och ingefärskräm  
 
Förrätt
Hummertartar med krokett på rökt silverlök och Västerbottensost, handrörd stenbitsrom, hummeremulsion samt picklad fänkål, sparris, sockerärta och rädisa
 
Varmrätt
Örtstekt svensk oxfilé med tryffelsmaksatt potatiskaka, portvinsås, jordärtskockspuré, romanesco och bellaverde
 
Dessert
Mörk chokladkaka med hemslungad stracciatellaglass, hallonkompott, salt kolasås och citrusmaräng