Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

NYÅRSFESTEN BLIR ROLIGARE PÅ HOTEL TYLÖSAND

Om du gillar kombinationen av avkoppling, njutning för gommen och ett svårslaget nöjesutbud, har du hamnat helt rätt. Vi är som du. Vi älskar att ha kul och med vårt glödheta nyårspaket får du allt som förgyller årets festligaste helg. 

PROGRAM
ONSDAG 30/12:
Efter incheckning från klockan 10 väntar The Spa med två våningar av ren njutning – Se en höjdarfilm i poolen, liva upp livsandarna i vår feelgoodpool med utsikten du aldrig tröttnar på eller höj pulsen i något av våra träningspass.

Som om inte alla andra upplevelser hade räckt är vi dessutom Sveriges största konstgalleri med några av världens mest intressanta fotografer. Klockan 14 och 15 kan ni följa med på en konstvisning tillsammans med en av galleriet Tres Hombres Arts kunniga gallerister.

När klockan börjar närma sig 17 tar ni på badrockarna och glider in på Leif’s Café, som ligger i direkt anslutning till The Spa, där Tylösandsfavoriterna i Chillband bjuder på After Spa med härligt gung.

Men inte nog med det – för att maxa musikunderhållningen har vi kryddat med livemusik i restaurangen under kvällens trerätters supé, och för dig som inte kan få nog blir det nyårs-quiz med fina priser.
 
TORSDAG 31/12 - NYÅRSAFTON:
Efter frukost tar ni en skön promenad på vackra Prins Bertils stig som slingrar sig längs havet eller går in i maximalt chill-läge på The Spa – såvida ni inte hellre vill köra hårt på ett av våra träningspass.  

När hunger och törst börjar sätta in är det dags för vår lyxiga nyårslunch i Restaurang Tylöhus klockan 12-14 där våra köksmästare serverar klassiska varma och kalla delikatesser med en modern twist. Mätta och belåtna är det bara att fortsätta njuta av The Spa innan kvällens festligheter drar igång.

Ett kallt glas champagne blir startskottet för vår fyra rätters lyxiga nyårssupé som kommer att få smaklökarna att dansa.

Efter middagen fortsätter festligheterna i vår stora festlokal där vi serverar konfektyr och kaffe med utsikt över ett glittrande Kattegatt. För underhållningen står sommarens succé Chillband (som stamgästerna känner igen som delar av populära after beach-bandet Duo Jag) och vid tolvslaget bjuder vi på ett storslaget fyrverkeri.

Chillband är med oss ända tills det är dags att gå ner till Leif’s Lounge där vi spelar låtarna som håller trycket uppe till långt in på natten och det nya året.
 
FREDAG 1/1 - NYÅRSDAGEN:
Det nya året startar med vår stora frukostbuffé och för er som är morgonpigga finns det såklart tid för ännu en sväng på The Spa innan utcheckningen klockan 12.

Missa inte din plats på det nya årets första parkett. Boka idag!
 

ALLT DETTA INGÅR

  • Två övernattningar, incheckning från klockan 10
  • Stor frukostbuffé med frukostkock
  • Tillgång till spa, gym och träning
  • Konstvisning 30/12 (begränsat antal platser, anmälan sker vid bokning)
  • Trerätters supé 30/12
  • Nyårslunch 31/12
  • Fyrarätters nyårssupé inkl ett glas champagne 31/12
  • Underhållning enligt program
Prisexempel 30/12-1/1: från 4 895 kr/person.
Psst... stanna en extra natt och lägg till endast från 995 kr/person.
Nyårspaketet bokas två eller tre nätter från den 30/12. Antalet rum är begränsat, så missa inte chansen till ett oförglömligt nyår. Boka idag!

 

BOKA

Klicka på bokningsknappen för att se priser och boka. Välj datum (från 30/12) och antal personer. Eller kontakta oss på 035-305 05, bokning@tylosand.se så hjälper vi dig.

Anmälan till konstvisningen 30/12 görs i steg två när du bokar. Begränsat antal platser, så glöm inte att boka i tid!

OBS!  För oss är säkerheten och hälsan för våra gäster och medarbetare det allra viktigaste. Vi följer därför noggrant händelseutvecklingen, agerar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har självklart gjort alla åtgärder som krävs för att kunna erbjuda en så säker miljö som möjligt. Tillsammans tar vi ansvar för att hålla avstånd till varandra och skapa en trygg och härlig nyårshelg för oss alla. Läs gärna mer om vårt säkerhetsarbete HÄR