Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

NYÅRSFEST PÅ HOTEL TYLÖSAND

Om du gillar kombinationen av avkoppling, njutning för gommen och ett svårslaget aktivitetsutbud, har du hamnat helt rätt. Vi är som du. Vi älskar att ha kul och med vårt nyårsfirande med god mat och ett program fullmatat med roliga aktiviteter får du allt som förgyller årets festligaste helg.

PROGRAM

TORSDAG 30/12:
Direkt efter incheckning från klockan 15 har ni tillgång till The Spa – Se en film i poolen, liva upp livsandarna i vår feelgoodpool med utsikten du aldrig tröttnar på eller höj pulsen i något av våra träningspass.

Som om inte alla andra upplevelser hade räckt är vi dessutom ett av Sveriges största konstgallerier med några av världens mest intressanta fotografer, passa på och gå en egen konstvandring och låt dig inspireras. Konsthäften finns i receptionen. 

Men inte nog med det – för er som vill testa era musikkunskaper bjuder vi på livemusik med nyårs-quiz under kvällens trerätters supé.

FREDAG 31/12 - NYÅRSAFTON:
Efter frukost finns möjlighet till en promenad på vackra Prins Bertils stig som slingrar sig längs havet eller så går ni in i maximalt chill-läge på The Spa – såvida ni inte hellre vill köra hårt på ett av våra träningspass.  

När hunger och törst börjar sätta in är det dags för vår nyårsbrunch i Restaurang Tylöhus klockan 12-14 där våra köksmästare serverar klassiska varma och kalla delikatesser med en modern twist.

För er som bokat vårt nyårspaket med start 31 december startar firandet med incheckning från klockan 15. Därefter njuter ni av The Spa innan kvällens festligheter drar igång.

Ett kallt glas bubbel blir startskottet för kvällen och vår trerätters nyårssupé, som våra kockar lagt ner sin själ i, avnjuter ni i Restaurang Tylöhus med ett glittrande Kattegatt som fond.

Efter middagen fortsätter festligheterna med konfektyrbuffé från vårt bageri och liveband i festvåningen. Vid tolvslaget bjuder vi på ett storslaget fyrverkeri som ses allra bäst från balkongen. Tips! Boka ett bubbelpaket så väntar ett bord med bubbel på dig och ditt sällskap lagom till bandet börjar spela.

För er som inte vill att kvällen ska ta slut fortsätter festen med nattklubb på Leif’s, där kvällens DJ håller trycket uppe till långt in på natten och det nya året.

LÖRDAG 1/1 - NYÅRSDAGEN:
Det nya året startar med vår stora frukostbuffé och för er som är morgonpigga finns det såklart tid för ännu en sväng på The Spa innan utcheckningen klockan 12.

För er som vill fira Internationella pizzadagen innan ni reser hem har vår pizzeria öppet för beställning från klockan 12.


VIKTIG INFORMATION
För er som önskar besöka vår nattklubb på Leif's Lounge ska vaccinationsbevis och legitimation uppvisas i enlighet med myndigheternas beslut.

 

NYÅRSPAKET

 • Övernattning
 • Stor frukostbuffé med frukostkock
 • Entré till spa, gym och träning i mån av plats*
 • Trerätters supé, 30/12 
 • Livemusik och nyårsquiz, 30/12
 • Nyårsbrunch, 31/12 (för er som anländer 30/12)
 • Välkomstbubbel (Cava*) i lobbyn, 31/12
 • Trerätters nyårssupé inkl vinpaket*, 31/12
 • Konfektyrbuffé och liveband i festvåningen, 31/12
 • Fyrverkeri vid tolvslaget, 31/12
 • Nattklubb på Leif's, 31/12
  *eller alkoholfritt alternativ

meny nyårssupé

FÖRRÄTT
Krispiga pilgrimsmusslor med hummerhollandaise, rödbetspicklad blomkål, grönärtskräm, syrligt rågbrödscrunch och kryddkrasse 
 
VARMRÄTT
Helstekt Coeur de filét, krokett på svart tryffel och foie gras, sötsyrlig morot och sparris, krispig svamp, mandelpotatispuré och smörad tryffelsky 
 
DESSERT
Poppig mörk choklad gateau med hallonsorbet, rostad vit choklad, maräng och färska hallon 
 

BOKA

Klicka på bokningsknappen för att boka. Välj datum och antal personer. Eller kontakta oss på 035-305 05, bokning@tylosand.se så hjälper vi dig.

*För att minska smittspridningen av Covid-19 är det viktigt att vi alla håller extra avstånd till varandra, tvättar händerna ofta och använder handsprit. Om antalet gäster som samtidigt vistas på spa gör att man ej kan hålla extra avstånd får man komma tillbaka vid en annan tidpunkt under vistelsen. Tillsammans tar vi ansvar för en trygg och säker miljö.