Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

SERVITÖR/SERVITRIS

Vad kan vara bättre än att få checka in på ett hotell och njuta av god mat, avslappning, fantastiska utsikter, nöjen och så vidare? Att få vara en del av det härliga gäng som gör allt detta möjligt, såklart.
 På Hotel Tylösand är vi stolta över att gå till ett jobb där vi med gemensam energi bidrar till nöjda gäster som trivs, återkommer och tipsar andra om vår halländska pärla vid Kattegattstranden.  
 
SERVITÖR/SERVITRIS
Vi söker nu servitörer/servitriser med passion för service, mat och dryck. Vi är ett härligt team som tillsammans skapar livslånga minnen för varje gäst. Med 230 hotellrum, 32 konferenslokaler, flera restauranger och barer, nattklubb, spa och Sveriges största konstgalleri välkomnar vi gäster från hela världen. Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, kan leverera på en hög nivå i alla situationer och har förmågan att växla upp när det krävs då tempot stundtals är högt. Du är minst 18 år och har minst 2 års yrkesvana från restaurangbranschen. Tjänsterna är både tidsbegränsade och extra vid behov med tillträde omgående, arbetstiden innefattar kvällar och helger. 
 
DU TAR HAND OM GÄSTERNA, VI TAR HAND OM DIG 
Som medarbetare på Hotel Tylösand har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex fritt spa och gym, personalrabatter på spaprodukter och behandlingar - vid restaurangbesök, avhämtning eller hotellövernattning gäller personalrabatten dessutom för hela familjen.
 
Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket samt Unionen. Och självklart har du alla möjligheter att karriärutvecklas eller vidareutbilda dig här.

Intervjuer kommer att ske löpande.
Välkommen med din ansökan via vår jobbportal.