Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Årets sommar: lång, het och chill!

Var är egentligen sommaren 2020 som allra bäst? Ledtråd: Hotel Tylösand har laddat för en lång och skön sommar med ett program som ger den perfekta mixen av avkoppling, nöjen, god mat, allmänt välbefinnande och sju kilometer solvarm sandstrand.
 
Att trängsel i sommar har bytts till respektfullt avstånd betyder inte att glädje och skratt har försvunnit. Tvärtom. After beach har blivit Sommarchill med coolt nattsudd på Leif’s. Alla fyra restauranger är öppna. Pianobaren underhåller sex dagar i veckan. The Spa, Tuffer’s Club och vår nya filmsalong har något för både stora och små. När ses vi?
 

SOMMAR & NÖJESPAKET

Sommar, njutning, nöjen, avslappning, guldkant och Tylösand – kärt barn har många namn, och med vårt glödheta sommarpaket får du allt som förgyller årets mest efterlängtade årstid. 

Sommarchill på Solgården

Efter en skön dag på stranden behöver man kyla av sig med något svalkande – utan trängsel. Därför har vi i sommar bytt det traditionella After beach-partyt mot den lite coolare livemusiksatsningen Sommarchill varje dag från tidig eftermiddag på Solgården. 

Pianobaren

Man kan ha mycket på Hotel Tylösand i sommar – men knappast tråkigt. Vår populära pianobar med C-M Carlsson och hans inspirerande musikergäng har fått utökade öppettider med underhållning alla dagar utom söndagar.

fYRA Restauranger

Sjön suger. Men när hungern är som störst är tallriken som närmast. Alla fyra restauranger på Hotel Tylösand har nämligen öppet hela sommaren. Självklart har avståndet mellan borden i restaurangerna ökat och i samtliga barer finns möjlighet till bordsbeställning. Därför kan det vara en god idé att boka bord, så ni inte blir utan. Vad skulle smaka ikväll?

Tuffers Club

På vår egen barnklubb Tuffers händer det saker varje dag. Aktiviteter, minidisco och annat skoj tillsammans med våra Tuffersvärdar. Dessutom har vi köpt in ett gäng bekväma biofåtöljer som förvandlar konferenslokalen The Beatles till en skön filmsalong med barnfilm två gånger per dag och en långfilm på kvällen. Vem behöver utlandsresor?

The Spa

Vårt spa är två våningar glädje av ett slag vi tror saknar motstycke. Kom upp till solterrassen med den makalösa utsikten över havet och skäm bort dig i Sveriges första spa med social inriktning, välgörande musik och feelgood i varje fiber.