Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Årets sommar: lång, het och underbar!

Var är egentligen sommaren 2021 som allra bäst? Ledtråd: Hotel Tylösand laddar för en lång och skön sommar med ett program som ger den perfekta mixen av avkoppling, nöjen, god mat, allmänt välbefinnande och sju kilometer solvarm sandstrand.

Just nu vet vi inte vilka restriktioner som kommer att gälla så vi arbetar med flera olika möjligheter. Och oavsett vad som beslutas är det en sak som är säker - sommaren i Tylösand kommer att bli alldeles underbar! 

OBS! Då vi redan har ett högt tryck på våra rum och restauranger rekommenderar vi er att boka NU om ni vill vara säkra på en plats där västkusten är som somrigast.
 

SOMMAR & NÖJESPAKET

Sommar, njutning, nöjen, avslappning, guldkant och Tylösand – kärt barn har många namn, och med vårt glödheta sommarpaket får du allt som förgyller årets mest efterlängtade årstid. 

Sommarchill eller After beach

Solgården är en självklar avslutning efter en härlig dag på stranden. Därför planerar vi just nu för fullt hur programmet på vår somrigaste plats ska se ut. Om det blir förra sommarens succé, livemusiksatsningen Sommarchill, eller vår legendariska after beach återstå att se. Men en sak är säker - vi kommer att bjuda på en härlig stämning och skön musik på Solgården i sommar!

Nattsudd eller Nattklubb

Chilligt nattsudd eller ösig nattklubb - oavsett vilka restriktioner som råder i sommar planerar vi för heta kvällar med musik, glada drinkar och västkustens skönaste utehäng.

Pianobaren

Man kan ha mycket på Hotel Tylösand i sommar – men knappast tråkigt. Vår populära pianobar med de bästa pianobarsartisterna i Sverige underhåller de flesta dagarna, hela sommaren. Program kommer inom kort.

FYRA RESTAURANGER

Sjön suger. Men när hungern är som störst är tallriken som närmast. Alla fyra restauranger på Hotel Tylösand har nämligen öppet hela sommaren (och lite till). Självklart följer vi de restriktioner som råder. Därför kan det vara en god idé att boka bord redan nu, så ni inte blir utan.

SOMMARLOV MED TUFFERS CLUB

På vår egen barnklubb Tuffers Club händer det saker varje dag. Skattjakt, femkamp, bakning, ansiktsmålning, lekar och en massa annat skoj tillsammans med våra Tuffersvärdar. I sommar har vi även tagit fram ett helt nytt sommarlovspaket som innehåller allt man kan önska sig för att göra sommaren till något utöver det ovanliga för hela famijen. En riktigt härlig svemester helt enkelt! Vem behöver utlandsresor?

The Spa

Vårt spa är två våningar glädje av ett slag vi tror saknar motstycke. Kom upp till solterrassen med den makalösa utsikten över havet och skäm bort dig i Sveriges första spa med social inriktning, välgörande musik och feelgood i varje fiber.