Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

​ÄR DU REDO FÖR SOMMAREN 2022?

På Hotel Tylösand är vi det definitivt. Vi har laddat med allt som behövs för att göra årets skönaste säsong ännu mer njutbar: god mat från fyra olika restaurangkök, svala drycker av bästa märke, underhållning som höjer humöret ytterligare, sju kilometer solvarm sandstrand och ett glittrande Kattegatt.
 
CHILL, TRYCK OCH NATTKLUBB!
Efter skönt tillbakalutad sommarchill på Solgården söndag-onsdag ökar vi after beach-trycket och skruvar upp boogiefaktorn torsdag-lördag – och då har vi inte ens nämnt vimlet man kan räkna med när The Ark, Molly Sandén, Alphaville och Victor Leksell äntrar scenen i sommar. Utöver det har vi nattklubbar med olika teman.
 
MER SOMMARGODIS
Vi har förlängt sommarsäsongen ytterligare i år med säsongspremiär för Pianobaren på midsommarafton den 24 juni. Bettans Bar öppnar redan den 3 juni och vårt förmånliga sommarlovspaket för alla barnfamiljer finns tillgängligt mellan 19-23 juni, 26-30 juni och 8–11 augusti. 

Hela sommarprogrammet hittar du HÄR. Så frågan är bara: när ses vi? För du tänker väl inte ligga i hängmattan hela sommaren?

SOMMAR & NÖJESPAKET

Sommar, njutning, nöjen, avslappning, guldkant och Tylösand – kärt barn har många namn, och med vårt glödheta sommarpaket får du allt som förgyller årets mest efterlängtade årstid.