Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Sommar i Tylösand

Sommar och Tylösand hör ihop som sol, sand och hav. Du känner det redan när du närmar dig. Här breder Sveriges mäktigaste strand ut sig över sju km vid det glittrande Kattegatt.
 
Efter en lång, lat och het dag på stranden lockar musiken. Det sorlar och skramlar i baren. Människorna ler. Allt förstärker känslan man har längtat efter hela vintern.
 
Sommarsäsongen 2020 på Hotel Tylösand startar lördagen den 27 juni och avslutas lördagen den 1 augusti. Du kommer väl?

SOMMAR & NÖJESPAKET

Sommar, njutning, nöjen, avslappning, guldkant och Tylösand – kärt barn har många namn, men med vårt glödheta sommarpaket får du allt som förgyller årets mest efterlängtade årstid. 

Åk hit med din älskling, bästa kompisarna eller vem som helst som förtjänar några oförglömliga dagar med den ultimata avkopplingen och energikicken där västkusten är som somrigast.

AFTER BEACH

Beach är bra, men after beach är ännu bättre. Varje dag med start klockan fyra är det fullt ös på Solgården. En självklar avslutning efter en härlig dag på stranden. Mycket folk, härlig stämning och sommarens bästa musik.
 

DAYDREAM

DayDream – ett nytt kapitel i den moderna historien.
Vår vision. Vårt mästerverk. Vår dag. Vi ger dig DayDream – en fulländad eftermiddag på Solgården, med en kombo av musiker, dans och effekter. Fjolårets succé är tillbaka, låt oss skapa historia än en gång. Välkomna den 13 juli.
 

NATTKLUBB

Natten är längre på Leif’s! Det är nog svårt att hitta ett ställe i Skandinavien som andas mer pop, nöjen och härlig stämning än Hotel Tylösands legendariska nattklubb Leif's Lounge.
 
Slå dig ner och njut av läckra drinkar, suverän musik och högtryck tills gryningen. Vill du fira lite extra med ett större sällskap? Boka ett VIP-bord för att maxa upplevelsen.
 

KONSERT

Live på Solgården! På sommaren finns vårt hjärta här på vår livearena. Hotel Tylösand är svensk sommar – och ingenstans är den mer oförglömlig än på Solgården där ljumma kvällar, svala drinkar och underbara liveframträdanden ger minnen som värmer långt in på vintern.

 

ÄTA & DRICKA

Varför välja mellan fun eller fine dining? Våra fyra specialiserade restauranger bjuder på en lång rad kittlande smakupplevelser i toppdivisionen: från klassiska svenska rätter till tapas, grillat, pizza, sushi, skaldjur och asian fusion. Allt med inriktning på närproducerat, smakrikt, vällagat och råvaror av högsta klass. Frågan är bara om du känner för en magnifik symfoni eller het rock’n’roll? Och i barerna är våra skickliga bartendrar redo att hjälpa dig släcka törsten såväl inne som ute.

DANSBANDSMÅNDAG

Under fyra måndagar i sommar förvandlas Restaurang Tylöhus till ett gungande danspalats. På programmet står några av Sveriges populäraste dansband: Sannex, Barbados, Perikles och Scotts.
 

TUFFERS CLUB

På sommaren får barnen extra mycket kul att göra i vår uppskattade barnklubb Tuffers Club. Där tar våra Tuffersledare hand om våra små gäster med lek och massa bus, så att mamma och pappa får lite tid för sig själva.

PIANOBAREN

I pianobaren i Restaurang Tylöhus är det underhållning med pianister från CMC-Music hela sommarsäsongen tisdag-lördag. Fri entré, kom och häng i baren och sjung med.