Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Sommar i Tylösand

Sommar och Tylösand hör ihop som sol, sand och hav. Du känner det redan när du närmar dig. Här breder Sveriges mäktigaste strand ut sig över sju km vid det glittrande Kattegatt.
 
Efter en lång, lat och het dag på stranden lockar musiken. Det sorlar och skramlar i baren. Människorna ler. Allt förstärker känslan man har längtat efter hela vintern.
 
Sommarsäsongen 2020 på Hotel Tylösand startar lördagen den 27 juni och avslutas lördagen den 1 augusti. Du kommer väl?

SOMMAR & NÖJESPAKET

Sommar, njutning, nöjen, avslappning, guldkant och Tylösand – kärt barn har många namn, och med vårt glödheta sommarpaket får du allt som förgyller årets mest efterlängtade årstid. 
Åk hit med din älskling, bästa kompisarna eller vem som helst som förtjänar några oförglömliga dagar med den ultimata avkopplingen och energikicken där västkusten är som somrigast.

Sommar & Nöjespaketet går att boka 27/6 - 1/8

Restauranger

Varför välja mellan fun eller fine dining? Våra fyra specialiserade restauranger bjuder på en lång rad kittlande smakupplevelser i topp-divisionen: från klassiska svenska rätter till tapas, grillat, pizza, sushi och skaldjur. Allt med inriktning på närproducerat, smakrikt, vällagat och råvaror av högsta klass.

Pianobaren

I pianobaren i Restaurang Tylöhus är det underhållning med pianister från CMC-Music hela sommarsäsongen tisdag-lördag. Fri entré, kom och häng i baren och sjung med.
 

After Beach

Var ska man befinna sig varje dag, hela sommaren? På Hotel Tylösands After Beach, såklart.
Varje dag kör vi igång efter stranden-partyt på Solgården med ett After Beach-band som vet hur man får upp det rätta trycket på scenen. En självklar avslutning på en härlig dag på stranden. 
 

The Spa

Vårt spa är två våningar glädje av ett slag vi tror saknar motstycke. Kom upp till solterrassen med den makalösa utsikten över havet och skäm bort dig i Sveriges första spa med social inriktning, välgörande musik och feelgood i varje fiber. 
 

TUFFERS CLUB

På vår egen barnklubb Tuffers händer det saker varje dag. Aktiviteter, minidisco och annat skoj. Perfekt för barnen. Och för dig som förälder. 

LIVE PÅ SOLGÅRDEN

På sommaren finns vårt hjärta här på vår livearena. Hotel Tylösand är svensk sommar – och ingenstans är den mer oförglömlig än på Solgården där ljumma kvällar, svala drinkar och underbara liveframträdanden ger minnen som värmer långt in på vintern.

Dansbandsmåndag

Vi fortsätter vår dansbandssuccé på måndagarna med dansbandseliten på scen; Barbados, Perikles och Sannex. Självklart spelar banden även på vår after beach.

Var ska vi sova i natt? På Hotel Tylösand förstås…