Boka rum & Paket

mars 2018
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
sommar i tylösand
Sommar och Tylösand hör ihop som sol, sand och hav. Du känner det redan när du närmar dig. Här breder Sveriges mäktigaste strand ut sig över sju km vid det glittrande Kattegatt. Musiken lockar. Människorna ler. Allt förstärker känslan av sommaren. Sommarensäsongen på Hotel Tylösand 2018 startar lördagen den 30 juni och avslutas lördagen den 4 augusti.

HOTELLPAKET

Sommar & Nöjespaketet
Sommarpaket med övernattning, stor frukostbuffé i Restaurang Tylöhus och entré till spaavdelning. Tillgång till hotellets sommarutbud med after beach (alla dagar), pianobar (tis-lör) och barnklubb (alla dagar). Fri entré till natt-klubben Leif's Lounge före kl 23.00 i mån av plats (mån, ons (ej konsertdagar), tor, fre, lör). Sveriges största konstgalleri.

Boka via länken nedan eller kontakta oss på 035-305 05 eller bokning@tylosand.se

BOKA


NYA SOLGÅRDEN

Hotel Tylösand är svensk sommar – och ingenstans är den mer oförglömlig än på Solgården där ljumma kvällar, svala drinkar och underbara liveframträdanden ger minnen som värmer långt in på vintern. Men som vanligt på Hotel Tylösand är inget så bra att det inte kan bli bättre. Därför byggs Solgården om från grunden inför sommarsäsongen 2018. Med nya terrasser både på marken och byggnaden, ny belysning, två nya barer, nytt trädäck, inglasning, vindskydd och en skyddande segelduk spänd över den öppna ytan vid regn. Kort sagt; vi gör Solgården somrigare och glammigare oavsett väder.


BO

Vi har 230 rum att välja mellan, de flesta endast en sanddyn från havet. Du vill stanna här, njuta av allt och bara ha det bra. Prova gärna våra deluxerum – stilrent och trivsamt med stora ljusinsläpp för den magiska utsiktens skull.

ÄT OCH DRICK

Med fyra olika restauranger och ett flertal barer har vi något för alla smaker. Välj mellan svenska klassiker, tapas, grillat, pizza, sushi och skaldjur, läs mer HÄR  
Boka bord HÄR eller ring 035-333 05.

KONSERTER

Solgården är Tylösands mittpunkt med stor utomhusscen och flera restauranger i anslutning. På onsdagskvällarna uppträder Sveriges artistelit och sommaren är komplett. 
Psst... För bästa sommarfeeling boka plats på våra nya terrasser och njut av en galet god supé till konserten. En riktigt bra start på en härlig kväll och natt i Tylösand.

LEIF'S LOUNGE - NATTKLUBB

Leif's Lounge är Hotel Tylösands legendariska nattklubb. Goda drinkar, skön musik och fullt ös hela natten är mottot. Sommarklubb med olika teman måndag, onsdag, torsdag, fredag och lördag. 
TIPS! Låt oss skämma bort dig och dina vänner lite extra. Boka ett eget VIP-bord på nattklubben. Läs mer HÄR

AFTER BEACH

Varje dag med start klockan fyra är det fullt ös på Solgården. En självklar avslutning efter en härlig dag på stranden. Mycket folk, härlig stämning och bra musik. 
Känn dig som en kung, eller drottning, eller både och - boka ett VIP-bord på våra nya terrasser. En garanterat extraordinär upplevelse. Läs mer HÄR

PIANOBAR

I pianobaren i Restaurang Tylöhus är det underhållning med legendariska C-M Carlsson hela sommarsäsongen tisdag-lördag . Fri entré, kom och häng i baren och sjung med.

DANSBANDSMÅNDAG

Under fyra måndagar i sommar förvandlas Restaurang Tylöhus till ett gungande danspalats. På programmet står Sveriges populäraste dansband.  Det blir helkvällar fyllda med god mat och dryck, härlig musik och massor av dans. Läs mer HÄR


TUFFERS CLUB

På vår egen barnklubb Tuffers Club händer det saker varje dag. Aktiviteter, pyssel, minidisco och annat skoj. Perfekt för barnen. Och för dig som förälder.

TRES HOMBRES ART

Hotellet har Sveriges största konstgalleri med ca 430 verk och fotokonst i världsklass.
Production by Cityweb and Hotel Tylösand