Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Årets sommar: live, lat och lååång!

Var är egentligen sommaren 2021 som allra bäst? Ledtråd: Hotel Tylösand laddar för en lång och skön sommar med ett program som ger den perfekta mixen av avkoppling, nöjen, god mat, allmänt välbefinnande och sju kilometer solvarm sandstrand.

Just nu vet vi inte vilka restriktioner som kommer att gälla men oavsett vad som beslutas är det en sak som är säker - sommaren i Tylösand kommer att bli alldeles underbar! 

Obs! Då vi redan har ett högt tryck på våra rum och restauranger rekommenderar vi er att boka NU om ni vill vara säkra på en plats där västkusten är som somrigast.
 

SOMMAR & NÖJESPAKET

Sommar, njutning, nöjen, avslappning, guldkant och Tylösand – kärt barn har många namn, och med vårt glödheta sommarpaket får du allt som förgyller årets mest efterlängtade årstid. 

​Sol, spelningar och sommarchill

Solgården är en självklar avslutning efter en härlig dag på stranden. I år kommer vi att köra inte mindre än tio spelningar med Tylösands okrönte kung av sand – Per Gessle. Även två andra svenska storstjärnor gästar oss, men vilka de är kommer vi att återkomma om.
Och som om inte det vore nog förgyller Sommarchill eftermiddagar och kvällar med skön livemusik. Alla barer är öppna och alla leenden är som bredast. Du är väl där?

Nattsudd

Vi räknar med att kvällens begivenheter går över i någon form av kul nattsudd med musik, färgglada drinkar och västkustens skönaste utehäng – men eventuellt ändrade restriktioner får avgöra tider och program. Håll koll på hemsidan för senaste info.

Pianobaren

I pianobaren i Restaurang Tylöhus är det pianounderhållning med härlig sommarkänsla från artiststallet CMC Music hela sommaren. Program kommer inom kort.

FYRA RESTAURANGER

Sjön suger. Men när hungern är som störst är tallriken som närmast. Alla fyra restauranger på Hotel Tylösand har nämligen öppet hela sommaren (och lite till). Självklart följer vi de restriktioner som råder. Därför kan det vara en god idé att boka bord redan nu, så ni inte blir utan.

SOMMARLOV MED TUFFERS CLUB

På vår egen barnklubb Tuffers Club händer det saker varje dag. Skattjakt, femkamp, bakning, ansiktsmålning, lekar och en massa annat skoj tillsammans med våra Tuffersvärdar. I sommar har vi även tagit fram ett helt nytt sommarlovspaket som innehåller allt man kan önska sig för att göra sommaren till något utöver det ovanliga för hela familjen. En riktigt härlig svemester helt enkelt! Vem behöver utlandsresor?

The Spa

Vårt spa är två våningar livsglädje av ett slag vi tror saknar motstycke. Som första spa i Sverige introducerar vi nu en lång rad unika biohacking-behandlingar. Kom upp till solterrassen med den makalösa utsikten över havet och skäm bort dig i ett spa med behandlingar som skapar välmående på djupet.