Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Spa & nöjespaket

Varför välja mellan fullkomlig avslappning och maximala energikickar när du kan få både och? Spa & nöje är ett av våra mest populära paketerbjudanden och ger dig både av- och påkoppling på samma glänsande silverbricka. 

Samla ihop bästa kompisarna eller den du tycker allra mest om och gör dig redo för några underbara dagar vid havet. Vissa helger händer det extra spännande saker hos oss, som till exempel dryckesprovningar och livemusik i restaurangen. 
 
ALLT DETTA INGÅR BOKA
Klicka på bokningsknappen för att se priser och boka. Välj datum, antal personer och Spa & NöjespaketetEller kontakta oss på 035-305 05bokning@tylosand.se så hjälper vi dig.
Spa & nöje kan bokas vår, höst och vinter - dock ej under sommarsäsongen.

THE SPA FÅR ETT ANSIKTSLYFT
Eftersom inget är så fräscht att det inte kan bli ännu fräschare har vi bestämt oss för att uppdatera The Spa till nya kreativa höjder. Under december, januari och februari renoverar vi därför vår spa-anläggning för att förhöja upplevelsen ytterligare.
 
Arbetet görs i två omgångar under december till februari, vilket innebär att bara en av våningarna kommer att vara öppen medan den andra renoveras – plus att det förstås kan låta lite från arbetet under tiden.
 
Här är tiderna:
Övre plan har stängt 20 november och öppnar igen den 29 december med uppdaterade inne- och utepooler, inredning, gym och spinningsal. Nedre plan renoveras från den 11 december till 11 februari och den längre renoveringstiden får sin belöning i form av fler påtagliga åtgärder. Läs mer om vad som väntar HÄR