Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Sportlov på Hotel Tylösand

Sportlov på Hotel Tylösand innebär mysiga dagar för hela familjen. Gå på spa, boka en skön behandling tillsammans, bege er på ett äventyr längs stranden, utmana familjen i pingis och shuffleboard eller åk längdskidor på Halmstad Skidarena endast 10 minuter från hotellet. 

Dessutom får våra små hotellgäster extra mycket kul att göra på lovet i vår uppskattade barnklubb Tuffers Club. Pyssel, dans, lek, bakning, ansiktsmålning och annat skoj tillsammans med våra Tuffersvärdar. Vi har även förvandlat en av våra konferenslokaler till en skön biosalong med filmvisning flera gånger per dag. Vem behöver utlandsresor?
 
ALLT DETTA INGÅR
 • Övernattning
 • Frukost
 • Entré till spa i mån av plats*
  Vårt spa är en plats för avkoppling för både stora och små. Barn är välkomna på entréplan tillsammans med en vuxen. Där finns vår stora pool, swim-in film, två bubbelpooler, kallbad och bastu. I vår Happy lounge, på övre plan, är alla från 15 år och uppåt välkomna.
 • Tillgång till gym och träningspass (15 år)
 • Trerätters supé för vuxen
  För barn till och med 15 år ingår kvällens barnrätt eller en halv portion av kvällens varmrätt och kvällens barndessert
 • Sportlovsprogram med Tuffers Club, läs mer här 
 • Sveriges största konstgalleri
 • Fritt trådlöst internet

BOKA
Klicka på bokningsknappen för att se priser och boka. Välj datum, antal personer och Lovpaketet. Eller kontakta oss på 035-305 05, bokning@tylosand.se så hjälper vi dig.
Lovpaketet går att boka 13 februari - 3 mars 2022.

*För att minska smittspridningen är det viktigt att vi alla håller extra avstånd till andra sällskap, tvättar händerna ofta och använder handsprit. Om antalet gäster som samtidigt vistas på spa gör att man ej kan hålla extra avstånd får man komma tillbaka vid en annan tidpunkt under vistelsen. Tillsammans tar vi ansvar för en trygg och säker miljö. Läs mer om vårt säkerhetsarbete HÄR
 

SPABEHANDLING

Utöver våra ordinarie behandlingar så erbjuder vi under sportlovet särskilda spabehandlingar för barn som även går att boka som duobehandling. Bokas innan ankomst, kontakta oss på telefon 035-333 75 så berättar vi mer och hjälper dig att hitta det som passar er bäst.