Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

meny tisdag

3/8-29/9 2020
Välj mellan två olika förrätter, varmrätter och desserter


FÖRRÄTT
  • Kall vit sparrissoppa serveras med sous vide på vit sparris, ramslöksolja, saltbakade Conchita tomater och krutonger
  • Chili- och vitlöksstekta rödräkor serveras med en mojitosalsa, chilidrops och sallad på rödbetsskott, sivri, avokado och sockersaltade hasselnötter

VARMRÄTT
  • Smörstekt röding med betor, fänkål, sidfläsk, gurka, dill, senapskrasse, ramslöksbuljong och potatispuré
  • Örtstekt lammrygg med gravad shiitake, picklad kålrabbi, pepparrot, mandel, potatispuré och brynt sherryvinägersky

DESSERT
  • Rabarberpaj med vaniljkräm, rostad vit chokladglass, jordgubbar och creme anglaise
  • Citrusmousse med lakritsmacaron, lakritsglaze, hallonkompott och hasselnötscrunch

MENY TISDAG

Gäller 6/10 2020 till ‍23/2 2021
Välj mellan olika två olika förrätter, varmrätter och desserter

FÖRRÄTT
  • Bakad purjolök med löjrom, lila potatischips, sour cream dip, smulat ägg och gräslök
  • Rostad butternutpumpapuré med timjanbakad portabello, blåbär, karamelliserade pumpafrön och getostkräm

VARMRÄTT
  • Örtstekt hjortrygg med smörstekt shiitakesvamp, rostad persiljerot, krispig prästostkrokett, viltkorv, potatispuré och rödvinssås
  • Smörstekt gös med bakad rotselleri, kräm på brysselkål, skaldjurssås och syrad fänkålscrudité

DESSERT
  • Hallonpannacotta med vit chokladganache, champagnegelé och mynta 
  • Bakad ananas med kokossorbet, mangocoulis, rostad kokos och passionsfrukt