Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:
FÖRRÄTT
- Helstekt ryggbiff med chimichurri, Västerbottenskräm, syltade tomater, vattenkrasse och krispig minimajs
- Bruschetta med tryffelfärskost, stekt skogssvamp, rotfruktschips, krasse och silverlöksmarmelad
VARMRÄTT
- Timjan- och vitlöksstekt kycklingbröst med schalottenlöksemulsion, rostad potatis, jordärtskocka, savojkål, svartkål och rödvinssås
- Smörstekt hälleflundra med potatispuré, dillsky, vinbakade lökar, bakade rödbetor och kapris
- Rostad blomkål med baba ganoush, syrad rödlök, valnötter och kryddsallad
DESSERT
- Sockerkaka med variation på blåbär och friterade glasnudlar
- Björnbärspaj med vaniljglass, salt kolasås och nötcrunch