Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

meny tisdag

Menyn gäller vecka 2-16 2020
Skriv ut menyn
HÄR

FÖRRÄTT
Rostbiff på oxfilé med äpple- & kålsallad, gochujangmajonnäs, wasabiärtor och ärtskott
 
VARMRÄTT
Kycklingbröst supreme med varm betsallad, balsamvinägerkokt minilök, tryffelbearnaise, smörad kycklingsky och rostad rattepotatis
 
DESSERT
Aprikostarte med rostad vit chokladglass, aprikoscoulis, Creme Anglaise, vit chokladcrunch och färska blåbär

meny tisdag

Gäller 20/4-23/6 2020
Välj mellan två olika förrätter, varmrätter och desserter


FÖRRÄTTER
Kall vit sparrissoppa serveras med sous vide på vit sparris, ramslöksolja, saltbakade Conchita tomater och krutonger

Chili- och vitlöksstekta rödräkor serveras med en mojitosalsa, chilidrops och sallad på rödbetsskott, sivri, avokado och sockersaltade hasselnötter


VARMRÄTTER
Smörstekt röding med betor, fänkål, sidfläsk, gurka, dill, senapskrasse, ramslöksbuljong och potatispuré

Örtstekt lammrygg med gravad shiitake, picklad kålrabbi, pepparrot, mandel, potatispuré och brynt sherryvinägersky


DESSERTER
Rabarberpaj med vaniljkräm, rostad vit chokladglass, jordgubbar och creme anglaise

Citrusmousse med lakritsmacaron, lakritsglaze, hallonkompott och hasselnötscrunch