Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No
Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Välkommen till Hotel Tylösand

Sveriges mäktigaste strand. Smakupplevelser att minnas länge. Vackert designade rum. Konst i världsklass vart du än går. Och mötesplatser som inspirerar. Välkommen till Hotel Tylösand. Be inspired.
 

KREATIV KONFERENS

Det finns vanliga konferenser, möten och event. Och så finns det de som gör skillnad. Som folk pratar om och minns. Som överraskar, inspirerar och släpper loss massor av kreativ energi – i synnerhet efter en tid av isolering och digitala möten.

 

SPA SOM GER FEELGOOD PÅ DJUPET

Skäm bort dig med två våningar njutning av ett slag vi tror saknar motstycke i Sverige. Makalös utsikt, välgörande musik och feelgood i varje fiber.
 

Julbord i Tylösand

I år har tagit fram tre exklusiva koncept för julfesten med företaget, C-M Carlsson förgyller fredags- och lördagskvällarna vid pianot i Restaurang Tylöhus med jubileumstemat ”100 år av kärlek” och på söndagarna tar Nicola över och sprider julglädje till hela familjen.
 

Hotell med rum för själen

Vi har 230 rum som väntar på att hälsa välkommen med stilren design och trivsam atmosfär, de flesta bara en sanddyn från havet.
 

Restauranger för alla smaker

Fyra restauranger med matupplevelser som är musik för gommen. Men blir det en magnifik symfoni eller het rock’n’roll idag?
 

KONSTGALLERI I VÄRLDSKLASS

Sveriges största konstgalleri lockar med fotokonst i världsklass på en yta av 23 000 kvm. Ny kick runt varje hörn. Ta dig tid att njuta.
 

SOMMAREN BOR PÅ HOTEL TYLÖSAND

Sommar och Tylösand hör ihop som sol, sand och hav. Du känner det redan när du närmar dig. Musiken lockar. Människorna ler. Kom!