Alla rätterna är designade att delas vid bordet eller avnjutas individuellt. Lunchmenyn serveras mellan klockan 12-16. Mellan klockan 16-18 serveras endast skaldjur och sushi.
SKALDJUR
SKALDJURSTALLRIK - 655 SEK
1 st ostron
50 gr rökta räkor
100 gr färska räkor
4 st kokta havskräftor
½ kokt hummer
Serveras med citron, rödlök- och champagnevinäger,
två dippsåser, bröd och smör
FÄRSKA SKALDJUR
¼ kg färska räkor - 245 SEK
½ kg kokta havskräftor - 395 SEK
Serveras med två dippsåser, bröd och smör
OSTRON - 45 SEK
Citron, rödlök, champagnevinäger
ROM OCH CAVIAR
KALIX LÖJROM (30 g) - 295 SEK
Syrad grädde, hackad rödlök
CAVIAR OSCIETRA (30 g) - 795 SEK
Syrad grädde, hackad rödlök
SUSHI URAMAKI (8 BITAR)
AVOKADO - 145 SEK
RÄKA - 165 SEK
LAX - 165 SEK
NIGIRI (4 BITAR)
LAX - 85 SEK
RÄKA - 85 SEK
POKÉ BOWL
BETTANS POKÉ BOWL - 215 SEK
Sushiris, mango, picklad rödlök, rädisa, gurka, gari, edamamebönor, wakame, avokado, strimlade grönsaker, kantonesisk suki-soja, spicy mango
Välj mellan: tzay bits, kallrökt lax, handskalade räkor, marinerad kyckling
DESSERT
VANILJGLASS - 125 SEK
Färska bär, chokladkrisp
BOKA BORD
På Bettans Bar är det drop in som gäller. Om du vill garantera plats kan du förbeställa
Skaldjursplateau eller
Chefs Choice för hela sällskapet. Boka via knappen eller ring 035-333 05. Om du önskar Chefs Choice, maila bettans@tylosand.se