Alla rätterna är designade att delas vid bordet eller avnjutas individuellt. Lunchmenyn serveras mellan klockan 12-16.
CAVIAR, LÖJROM, OSTRON
CAVIAR GASTROUNIKA-OSCIETRA 30 g • 925 SEK
Syrad grädde, rödlök *G, MP
KALIX LÖJROM 30 g • 315 SEK
Syrad grädde, rödlök *G, MP
OSTRON LEGRIS FRANKRIKE • 45 SEK/st
Citron, rödlök- och champagnevinäger
SKALDJURSMENY
SKALDJURSTALLRIK • 655 SEK
1 st ostron
50 gr rökta räkor
100 gr färska räkor
5 st kokta havskräftor
½ kokt hummer
Serveras med citron, rödlök- och champagnevinäger,
aioli, dill- och senapsdipp, bröd och smör *G, MP
FÄRSKA SKALDJUR
¼ kg färska räkor • 265 SEK
½ kg kokta havskräftor • 415 SEK
Serveras med aioli, dill- och senapsdipp, bröd och
smör *G, MP
POKÉ BOWL • 195 SEK
Sushiris, mango, picklad rödlök, marinerad gurka, gari, edamamebönor, wakame, avokado, strimlade grönsaker, rödkålssallad, koriander, spicy mayo *Ä
Välj mellan: Vegetariska buffalo bites, handskalade räkor, marinerad kyckling eller marinerad tonfisk
KYCKLING WRAP • 115 SEK
Krispigt kycklingbröst, marinerad gurka, mango,
avokado, krispig sallad, rostade sesamfrön, kimchimajjo *G
DESSERT
VANILJGLASS • 125 SEK
Färska bär, chokladkrisp *L, Ä
SVENSKT LÖSGODIS • 65 SEK
Alla priser i SEK
*G=gluten, L=laktos, Ä=ägg, N=nötter, MP=mjölkprotein
BOKA BORD
På Bettans Bar är det drop in som gäller. Om du vill garantera plats kan du förbeställa
Skaldjursplateau eller
Chefs Choice för hela sällskapet. Boka via knappen eller ring 035-333 05. Om du önskar Chefs Choice, maila bettans@tylosand.se