Alla rätterna är designade att delas vid bordet eller avnjutas individuellt. Middagsmenyn serveras från klockan 18.
SKALDJUR
SKALDJURSTALLRIK - 655 SEK
1 st ostron
50 gr rökta räkor
100 gr färska räkor
4 st kokta havskräftor
½ kokt hummer
Serveras med citron, rödlök- och champagnevinäger,
två dippsåser, bröd och smör
FÄRSKA SKALDJUR
¼ kg rökta räkor - 215 SEK
¼ kg färska räkor - 245 SEK
½ kg färska räkor - 375 SEK
½ kg kokta havskräftor - 395 SEK
½ kokt hummer - 295 SEK
Hel kokt hummer - 485 SEK
Serveras med två dippsåser, bröd och smör
OSTRON - 45 SEK/ST
Citron, rödlök, champagnevinäger
RAW
OSTRON - 45 SEK/ST
Citron, rödlök, champagnevinäger
SOJAMARINERAD TONFISK - 165 SEK
Edamame, wasabi, shimeji, picklade blåbär, vetekrisp
HONUNGSSYRAD HELGEFLUNDRA - 165 SEK
Agretti, kimchi, apelsincitronette, gurka
SASHIMI - 165 SEK
Tonfisk, ponzu, chili, koriander, sesam
SASHIMI - 160 SEK
Lax, citronpärlor, gräslök, fänkål
OXTATAKI - 170 SEK
Majstortilla, mole, friterat vitlökskrisp
ROM OCH CAVIAR
KALIX LÖJROM (30 g) - 295 SEK
Syrad grädde, hackad rödlök
CAVIAR OSCIETRA (30 g) - 795 SEK
Syrad grädde, hackad rödlök
SUSHI URAMAKI
1 hel rulle, 8 bitar
AVOKADO, PICKELS - 155 SEK
FORELLROM - 170 SEK
RÄKA - 175 SEK
HUMMER - 175 SEK
LAX - 175 SEK
TONFISK - 185 SEK
HAMACHI - 185 SEK
NIGIRI
LAX - 105 SEK
RÄKA - 105 SEK
SASHIMI
LAX - 85 SEK
HAMACHI -105 SEK
TONFISK - 115 SEK
Serveras med rättika, wasabi och gari
WARM/DEEP FRIED
KRISPIG VEGETARISK DUMPLING - 145 SEK
Chilidipp
HALSTRAD PILGRIMSMUSSLA - 175 SEK
Umeboshi, mentaiko, shiso
FRITERAT RIS - 155 SEK
Tonfisk, chilimajonnäs, kimchi, sesam
FRITERAD MAJSTORTILLA - 165 SEK
Hamachi, chile de arbole, salsa bruja, miso, wasabi, apelsin
TEMPURA RÄKA - 165 SEK
Ponzu, salladslök, chili
VIETNAMESISK FRITERAD KYCKLING - 155 SEK
Chilidipp
SWEETS
SHISOGRANITÉ - 135 SEK
Litchipannacotta, vattenmelonplommon
YUZUGLASS - 135 SEK
Sötkrispiga risnudlar, hallonmaräng
BETTANS DESSERTBOWL "COCONUT DREAM" - 195 SEK
SVENSKT LÖSGODIS - 65 SEK
På Bettans Bar är det drop in som gäller. Om du vill garantera plats kan du förbeställa
för hela sällskapet. Boka via knappen eller ring 035-333 05. Om du önskar Chefs Choice, maila bettans@tylosand.se