Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

midsommarsupé

På midsommarafton och midsommardagen serverar vi vår trerätters supé i Restaurang Tylöhus och på Leif's.


MENY MIDSOMMARAFTON 24 JUNI:

FÖRRÄTT
Tylösand Skagen med löjrom, laxtartar med Halländsk pepparrot, picklad rödlök, citron och surdegscrostini

VARMRÄTT
Grillad kalvrygg med tryffelemulsion, portvinsås, råstekt grön sparris, örtmarinerade svenska tomater, krokett på bakad lök och saltrostad nypotatis

DESSERT
Jordgubbsmousse med rostad vit chokladglass, chokladdoppade jordgubbar, vaniljblondie och jordgubbscoulie



MENY MIDSOMMARDAGEN 25 JUNI:

FÖRRÄTT
Carpaccio på tre sorters betor med machesallad, rostade pinjenötter, honungssötad majonnäs, friterad svartrot och chilidrops

VARMRÄTT
Halstrad torskrygg med smörad champagnevelouté, forellrom, varm sparrissallad och dillig potatisstomp

DESSERT
Kokoskaka med passionfruktssorbet, maräng, hallon, chokladpopcorn, rostad choklad och mango

LEIFS

Under midsommarhelgen öppnar vi upp Leif’s vid Solgården. Här njuter du av samma goda meny som i Restaurang Tylöhus med svårslagen atmosfär på våra vädersäkra terrasser eller inne på Leif's.

På midsommarafton och midsommardagen bjuder vi på livemusik på Solgården.


 

Restaurang Tylöhus

Restaurang Tylöhus är hotellets största och mest anrika restaurang, som är öppen året runt. Med Kattegatt och Tylösandstranden som majestätisk fond vågar vi lova den bästa tänkbara atmosfär för en inspirerande matupplevelse i västkustmiljö.  

På midsommarafton och midsommardagen bjuder vi på livemusik i form av pianobar i restaurangen.