midsommarsupé
På midsommarafton och midsommardagen serverar vi vår trerätters supé i Restaurang Tylöhus och på Leif's.
MENY MIDSOMMARAFTON 24 JUNI:
FÖRRÄTT
Tylösand Skagen med löjrom, laxtartar med Halländsk pepparrot, picklad rödlök, citron och surdegscrostini
VARMRÄTT
Grillad kalvrygg med tryffelemulsion, portvinsås, råstekt grön sparris, örtmarinerade svenska tomater, krokett på bakad lök och saltrostad nypotatis
DESSERT
Jordgubbsmousse med rostad vit chokladglass, chokladdoppade jordgubbar, vaniljblondie och jordgubbscoulie
MENY MIDSOMMARDAGEN 25 JUNI:
FÖRRÄTT
Carpaccio på tre sorters betor med machesallad, rostade pinjenötter, honungssötad majonnäs, friterad svartrot och chilidrops
VARMRÄTT
Halstrad torskrygg med smörad champagnevelouté, forellrom, varm sparrissallad och dillig potatisstomp
DESSERT
Kokoskaka med passionfruktssorbet, maräng, hallon, chokladpopcorn, rostad choklad och mango