{iframecorsheight:embed_script /}
Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Våra rum

Rummen på Hotel Tylösand präglas av en naturligt harmonisk inredningsstil där effektfulla kontraster mellan dämpade färger och ljus skapar en stilfull, varm och trivsam miljö.
 
Bakom vår ”look” står Åsa Gessle, inspirerad av decenniers hotellupplevelser i världens metropoler sedan genombrottet för Roxette 1989.
 
Åsa har skapat en sober, stilren och skandinavisk design för en känsla av tidlöshet som samtidigt är omisskännligt nu.

Classic design

Classic Design är våra dubbelrum i huvudbyggnaden. Modern och elegant stil med snickerier i sobert dämpade toner. I effektiv kontrast till de dova snickerierna står en ljus golvbeläggning i form av klinker och heltäckningsmatta. Design av Åsa Gessle.

SUPERIOR

Superior är våra nya dubbelrum i The Front House på ca 30 kvm. Rummen är designade av Åsa Gessle och inredda i varma och milda färger med Tylösands strand, sand och dyner som främsta inspirationskälla.
 

Deluxe

I Strandhuset bor du exklusivt i rymliga Deluxerum. Färgsättningen är genomgående hämtad från naturen utanför och inredning och tyger inspirerade av de vindborstade tallarna och strandgräset på dynerna. Stilrent, sparsmakat och väldigt förankrat i bästa svenska designstil av arkitekt Kay Linghoff och Åsa Gessle. Deluxerum hav har havsutsikt och Deluxerum land har utsikt mot landsidan.

Grand Deluxesvit

Den översta våningen på Strandhuset är indragen för att lämna plats åt stora takterrasser, våra Grand Deluxesviter. Per Gessle är en av hotellets delägare och han delar gästvänligt och frikostigt med sig av musikminnen i stora sviterna The Look, The Joyride, The Big L och The Perfect Day. Sviterna är välutrustade penthouse med allt man kan önska sig för att må riktigt bra, oavsett om man är popartist eller helt vanlig gäst. Alla har dessutom en möblerad terrass med en magisk havsutsikt.

Classic

Våra Classicrum är rum med en lite enklare standard belägna i en äldre del av hotellet. Ingen havsutsikt och rummen saknar luftkonditionering och hiss.