Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Våra rumstyper

Rummen på Hotel Tylösand präglas av en naturligt harmonisk inredningsstil där effektfulla kontraster mellan dämpade färger och ljus skapar en stilfull, varm och trivsam miljö.
 
Bakom vår ”look” står Åsa Gessle, inspirerad av decenniers hotellupplevelser i världens metropoler sedan genombrottet för Roxette 1989.
 
Tillsammans med arkitekt Kay Linghoff har Åsa skapat en sober, stilren och skandinavisk design för en känsla av tidlöshet som samtidigt är omisskännligt nu.

Classic design

Våra Classic Designrum är nyrenoverade dubbelrum i huvudbyggnaden. Modern och elegant stil med snickerier i sobert dämpade toner. I effektiv kontrast till de dova snickerierna står en ljus golvbeläggning i form av klinker och heltäckningsmatta. Design av Åsa Gessle.

Deluxerum

I våra deluxerum på havssidan i Strandhuset får den magiska utsikten fritt spelrum genom de generösa glasytorna i fönster och terrassdörrar. Färgsättningen är genomgående hämtad från naturen utanför och inredning inspirerade av de vindborstade tallarna och strandgräset på dynerna. Stilrent, sparsmakat och förankrat i bästa svenska designstil av Åsa Gessle.

Sviter

Den översta våningen på Strandhuset är indragen för att lämna plats åt stora takterrasser, våra Deluxe sviter. Per Gessle är en av hotellets delägare och han delar gästvänligt och frikostigt med sig av musikminnen i stora sviterna The Look, The Joyride, The Big L och The Perfect Day.

Flygelbyggnad

Våra flygelrum är ljusa, fräscha med enklare standard. Rummen ligger i den äldre delen. Ingen havsutsikt men med någon minuts promenad till havet.