Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Påsklov

Fira påsklovet vid havet med hela familjen. På Hotel Tylösand upplever ni makalösa naturupplevelser precis utanför dörren och aktiviteter som passar både stora och små. Bege er på ett äventyr längs med vackra Prins Bertils stig, spela kubb på stranden, besök något av Halmstads 55 naturreservat, gå på vårt prisbelönta spa, boka en skön behandling tillsammans, utmana familjen i pingis eller shuffleboard och mycket mer. Vårt lekrum "Tuffers" med pyssel, leksaker, spel och annat skoj är öppet.

På vår egen barnklubb Tuffers Club händer det saker varje dag. Pyssel, minidisco, femkamp, bakning, ansiktsmålning och annat skoj tillsammans med våra Tuffersvärdar. Dessutom har vi förvandlat en av våra konferenslokaler till en skön biosalong med filmvisning flera gånger per dag. Perfekt för barnen - och dig som förälder. 

Boka vårt Lovpaket och gör er redo för ett par härliga dagar tillsammans i Tylösand.

ALLT DETTA INGÅR:
 • Övernattning
 • Frukost
 • Trerätters supé för vuxen
  För barn till och med 15 år ingår en varmrätt från vår barnmeny.
 • Tuffers Clubs påsklovsprogram
 • Entré till The Spa
  Vårt spa är en plats för avkoppling för både stora och små. Barn är välkomna på entréplan tillsammans med en vuxen. Där finns vår stora pool, swim-in film, två bubbelpooler, kallbad och bastu. I vår Happy lounge, på övre plan, är alla från 15 år och uppåt välkomna.
 • Tillgång till gym och träningspass (15 år)
 • Sveriges största konstgalleri
 • Fritt trådlöst internet

PRIS/BOKA
Klicka på bokningsknappen nedan för att se priser och boka eller kontakta oss på 035-305 05 eller bokning@tylosand.se så hjälper vi dig. Lovpaketet går att boka  2-6 april och 10-13 april 2023.
 

PÅSKLOVSPROGRAM

På vår egen barnklubb Tuffers Club händer det saker varje dag. Skattjakt, femkamp, spalabb, bakning, ansiktsmålning, familjequiz och en massa annat skoj tillsammans med våra Tuffersvärdar som är på plats klockan 12-18.

SPABEHANDLING

Utöver våra ordinarie behandlingar så erbjuder vi under påsklovet särskilda spabehandlingar för barn som även går att boka som duobehandling. Bokas innan ankomst, kontakta oss på telefon 035-333 75 så berättar vi mer och hjälper dig att hitta det som passar er bäst.