{iframecorsheight:embed_script /}
Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Påsklov

Fira påsklovet vid havet med hela familjen. På Hotel Tylösand upplever ni makalösa naturupplevelser precis utanför dörren och aktiviteter som passar både stora och små. Bege er på ett äventyr längs med vackra Prins Bertils stig, spela kubb på stranden, besök något av Halmstads 55 naturreservat, gå på vårt prisbelönta spa, boka en skön behandling tillsammans, utmana familjen i pingis eller shuffleboard och mycket mer. Vårt lekrum "Tuffers" med pyssel, leksaker, spel och annat skoj är öppet.

Dessutom får våra små hotellgäster extra mycket kul att göra på lovet i vår uppskattade barnklubb Tuffers Club. Pyssel, disco, femkamp, bakning, ansiktsmålning och annat skoj tillsammans med våra Tuffersvärdar. 

Boka vårt Spapaket med barn och gör er redo för ett par härliga dagar tillsammans i Tylösand.

NYHET!
Under lovet förvandlar vi en av våra stora lokaler till en härlig aktivitetshall med innebandy, pingis, soft-tennis mm. Perfekt för alla barn som gillar sport och tävling.
OBS Aktivitetshallen är obemannad och man leker på egen risk

BARN PÅ SPA
Vårt spa är en plats för avkoppling för både stora och små. Barn under 15 år är välkomna på nedre plan tillsammans med en vuxen till och med klockan 18 alla dagar. 

ALLT DETTA INGÅR:
 • Övernattning
 • Frukost
 • Trerätters supé för vuxen
  För barn till och med 15 år ingår en varmrätt från vår barnmeny.
 • Tuffers Clubs påsklovsprogram
 • Entré till vårt nyrenoverade spa 
  Vårt spa är en plats för avkoppling för både stora och små. Barn under 15 år är välkomna på nedre plan tillsammans med en vuxen till och med klockan 18 alla dagar. Där finns vår stora pool, swim-in film, två bubbelpooler, kallbad och bastu. I vår Happy lounge, på övre plan, är alla från 15 år och uppåt välkomna.
 • Tillgång till gym och träningspass (15 år)
 • Sveriges största konstgalleri
 • Fritt trådlöst internet

PRIS/BOKA
Klicka på bokningsknappen nedan för att se priser och boka eller kontakta oss på 035-305 05 eller bokning@tylosand.se så hjälper vi dig. Lovpaketet går att boka 24–28 mars och 1-4 april 2024.
 

PÅSKLOVSPROGRAM

På vår egen barnklubb Tuffers Club händer det saker varje dag. Pyssel, disco, femkamp, bakning, ansiktsmålning och en massa annat skoj tillsammans med våra Tuffersvärdar. Program kommer inom kort.

SPABEHANDLING

Utöver våra ordinarie behandlingar så erbjuder vi under påsklovet särskilda spabehandlingar för barn som även går att boka som duobehandling. Bokas innan ankomst, kontakta oss på telefon 035-333 75 så berättar vi mer och hjälper dig att hitta det som passar er bäst.