Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

MENY SÖNDAG

Gäller 3/8-4/10 2020
Söndagsmenyn serveras i Restaurang Tylöhus eller på Leif's Bar & Grill. Välj mellan två olika förrätter, varmrätter och desserter


FÖRRÄTT
  • Stekta pilgrimsmusslor med krispig pancetta, sparriskräm och vattenkrasse
  • Bresaola med tryffelemulsion, parmesan, rucola, rostade pinjenötter och balsamicoreduction


VARMRÄTT
  • Havsabborre med dillsmör, grillad citron, ugnsrostade primörer och smörslungad färskpotatis
  • Hängmörad ryggbiff med bearnaise, råhalstrad broccolisparris, rödvinssås, örtrostad potatis och tomat- och fetaostsallad

DESSERT
  • Cremé brüleé” Gran marnier” med kanderad apelsincest
  • Sticky toffeepudding med vaniljglass, färska bär och kolasås med brynt smör

MENY SÖNDAG

Gäller 11/10 2020 - 28/2 2021
Söndagsmenyn serveras i Restaurang Tylöhus eller på Leif's Bar & Grill. Välj mellan två olika förrätter, varmrätter och desserter


FÖRRÄTT
  • Sotad pilgrimsmussla ”carpaccio”  med syrade höstprimörer, fermenterad vitlöksdip och rädisa
  • Vitlöksrostat surdegsbröd med avokadotartar, chilidrops, balsamico och krasse

VARMRÄTT
  • Rosastekt gödkalvsentrecote med smörstekt höstsvamp, parmesankräm och örtkryddade pommes frites
  • Krämig fiskgryta med kvällens fisk, blåmussla, räkor, fänkålsaioli, primörer, ostkrutong och kokt potatis

DESSERT
  • Rulltårta med färskostglass, aprikoscoulis, aprikosgelé och havrecrumble
  • Vegansk marängsviss med salmiakglass, färska hallon, hallonsås och rostade hasselnötter