Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

MENY SÖNDAG

Meny för vår trerätters supé, 8/8 - 31/10 2021, där du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:

FÖRRÄTT
  • Tylöhus kräftskagen med lökfoccacia, citron, dill och forellrom
  • Rosmarinrostad aubergine med aioli, pinjenötter och saltbakad tomat 

VARMRÄTT
  • Ugnstekt kalventrecote med choronsås, rödvinssås, friterad kål, broccolisparris och potatiskaka
  • Vitvinspocherad sjötunga med hummersås, handskalade räkor, dill- och fänkålscrüdité och potatispuré 
  • Bakade svenska betor med gratinerad getost, friterad kål och potatiskaka 

DESSERT
  • Klassisk knäckig Crème brûlée med färska bär
  • Köksmästarens urval av unika ostar med fläderbärsmarmelad