Meny för vår trerätters supé,
11/10 2020 - 28/2 2021, där du väljer mellan två olika förrätter, två olika varmrätter och två olika desserter:
FÖRRÄTT
- Sotad pilgrimsmussla ”carpaccio” med syrade höstprimörer, fermenterad vitlöksdip och rädisa
- Vitlöksrostat surdegsbröd med avokadotartar, chilidrops, balsamico och krasse
VARMRÄTT
- Rosastekt kalventrecote med smörstekt höstsvamp, parmesankräm och örtkryddade pommes frites
- Krämig fiskgryta med kvällens fisk, blåmussla, räkor, fänkålsaioli, primörer, kokt potatis och ostkrutong
DESSERT
- Rulltårta med färskostglass, aprikoscoulis, aprikosgelé och havrecrumble
- Vegansk marängsviss med salmiakglass, färska hallon, hallonsås och rostade hasselnötter
Meny för vår trerätters supé,
7/3 - 27/6 2021, där du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:
FÖRRÄTT
- Tylösands Skagen med smörstekt dillhokkaido och citronsyrad silverlök
- Sesamfriterad tofu med papayasallad, jordnötter, grön mango och riscrisp
VARMRÄTT
- Stekt kalvrygg, friterad kalvbräss, potatiskaka, curryemulsion och grillad grön sparris
- Bakad torskrygg, Sandefjordsås, räkor, spenat, sockerärta och kokt potatis
- Tryffelgnocchi med parmesan och smörstekt svamp
DESSERT
- Creme brülée med färska bär
- 3 x husets ostar med äpple- och schalottenlökschutney och knäckebröd