Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

MENY SÖNDAG

Meny för vår trerätters supé, 11/10 2020 - 28/2 2021, där du väljer mellan två olika förrätter, två olika varmrätter och två olika desserter:

FÖRRÄTT
  • Sotad pilgrimsmussla ”carpaccio”  med syrade höstprimörer, fermenterad vitlöksdip och rädisa
  • Vitlöksrostat surdegsbröd med avokadotartar, chilidrops, balsamico och krasse

VARMRÄTT
  • Rosastekt kalventrecote med smörstekt höstsvamp, parmesankräm och örtkryddade pommes frites
  • Krämig fiskgryta med kvällens fisk, blåmussla, räkor, fänkålsaioli, primörer, kokt potatis och ostkrutong 

DESSERT
  • Rulltårta med färskostglass, aprikoscoulis, aprikosgelé och havrecrumble 
  • Vegansk marängsviss med salmiakglass, färska hallon, hallonsås och rostade hasselnötter 

Meny för vår trerätters supé, 7/3 - ‍27/6 2021, där du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:

FÖRRÄTT
  • Tylösands Skagen med smörstekt dillhokkaido och citronsyrad silverlök
  • Sesamfriterad tofu med papayasallad, jordnötter, grön mango och riscrisp

VARMRÄTT
  • Stekt kalvrygg, friterad kalvbräss, potatiskaka, curryemulsion och grillad grön sparris 
  • Bakad torskrygg, Sandefjordsås, räkor, spenat, sockerärta och kokt potatis
  • Tryffelgnocchi med parmesan och smörstekt svamp

DESSERT
  • Creme brülée med färska bär
  • 3 x husets ostar med äpple- och schalottenlökschutney och knäckebröd