Meny för vår trerätters supé. Du väljer mellan två olika förrätter, tre olika varmrätter och två olika desserter:
FÖRRÄTT
- Charkbricka med Pata Negra, tryffelsalami, bresaola, rostade nötter, brieost, knäckebröd och fikonmarmelad
- Färska vårrullar fyllda med marinerat ris, morot, gurka, avokado, gari, wasabi, sojadipp och srirachamajonnäs
VARMRÄTT
- Långbakad Iberico karré med kryddsky, råstekt potatis, ratatouille Provencale och bakad tomat
- Vinbakad långarygg med blåmusslor, räkor, potatis, bakad fänkål och musselsås
- Risotto med grönkålspesto, grönkål, vegetarisk ost, bönkrokett, broccolisparris och bakad tomat
DESSERT
- Äppelkaka med vaniljglass, salt kolasås och kanderade hasselnötter
- Chokladmousse med körsbärskompott, chokladtärningar och kanderat citronskal