Boka Behandling
Du bokar dina behandlingar smidigt och enkelt på webben.
Presentkort
Ge bort en upplevelse på Hotel Tylösand. 

Vi har något för alla smaker. Den perfekta presenten för vem som helst. 
Spa & nöjespaket
Två övernattningar med frukostbuffé, en lunchbuffé inklusive mineralvatten och kaffe, två supéer och fri tillgång till The Spa med två våningar spa, gym och träningspass.

Pris från 2 295 kr/person, del i dubbelrum (Gäller fr o m 11/8 -14)
Ansiktsbehandlingar
Kvalitet ska kännas. The Spa erbjuder lyxiga ansiktsbehandlingar. Ansiktsbehandling är bra att göra ett par gånger om året för att stimulera huden, minska linjer, porer och ta bort döda hudceller.
Kroppsbehandlingar
Ta hand om din kropp med någon av våra underbar kroppsbehandlingar. Vi erbjuder ett stort utbud av resultatinriktade behandlingar som antingen får dig slappna av och vila ordentligt, eller ge dig ökad energi och lyster.
Massagebehandlingar
Hotel Tylösand var det första spahotellet som erbjöd Shandithimassage - en behandling som påverkar kroppens energisystem och ge omedelbar effekt. Vi fortsätter nytänkandet med Tylösand Lyxkur och många andra härliga behandlingar.
Behandlingar för män
Behandlingar framtagna för att möta mannens behov där produkterna vi använder är särskilt anpassade för män. Ansiktsbehandlingar och ansiktsmasker, peeling och massage eller varför inte en klassiks fotvård. Det finns massor att välja på.
Händer och fötter
Ta hand om dina händer och fötter. Trimma till dina händer få mjuka härliga händer, fina nagelband och naglar i perfekt form.  Eller varför inte vårda dina fötter med varma fotbad, peeling och filning. 
Production by Cityweb and Hotel Tylösand