meny
Alla våra rätter är ”to share”, vi rekommenderar ca 5 rätter per person.
KALLT
Pata Negra med parmesan och stenugnsbakat bröd • 175
Marconamandel, oliver, Manchego och salami • 145
Tonfisktaco med avokado, kimchi, sesamfrön och salladslök • 165
Gravad eldad röding med nduja – hollandaise, rostade paranötter och
picklade sultanrussin • 155
Stenbitsrom med potatischips syrad grädde och rödlök • 165
Picklade Vikentomater med fetaost, aprikos, rostade pistagenötter och silverlök • 125
VARMT
Kryddsotad ryggbiff med aioli, sparris, chimichurri och chilidrops • 175
Vetetortilla med grillad iberico nacke, pico de gallo, aioli, picklad rödlök och lime • 165
Krispig fläsksida i buns med kimchimajonnäs, spetskål och sesammarinerad gurka • 165
Friterad kyckling med kryddig harissadipp och ananassalsa • 165
Rödräka med vitlök, chili, grillad citron och stenugnsbakat bröd • 175
Friterad pilgrimsmussla med ramslöksmajonnäs och dressad hjärtsallad • 165
Varm tomat och persika med burrata, basilika, picklad lök och rostad salami • 145
Vetetortilla med sojaglaserad tzay, pico di gallo, chimichurri, picklad rödlök och lime • 145
Patatas bravas chips med riven Manchego och aioli • 95
Sötpotatiskroketter med argentinsk BBQ sås • 120
SÖTT
Kaffe affogato med vaniljglass, saltkolasås och espresso • 75
Myntasorbet med limemarinerade jordgubbar och passionsfruktsmaräng • 95
Pekannötsbrownie med chokladmousse och svenska sommarbär • 125
Friterade churros med hasselnötskräm och vaniljglass • 115
Alla priser i SEK.
boka