Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

IR-BEHANDLING

Längtar du också efter en inre kick? Prova vår nya IR-behandling!

Nu behöver man inte längre svettas i en ångande bastu för att uppnå positiva värmeeffekter i hela kroppen. Med vår IR-behandling tar du plats i en bastuliknande kabin där infrarött ljus värmer upp såväl luften i rummet som din kropp.
 
Trots att värmen bara är medelhög höjs kroppstemperaturen så effektivt att både immunförsvaret och blodcirkulationen kickas igång. Det sätter igång välmåendeprocesser som känns på djupet.
 
FLERA NIVÅER
Eftersom det infraröda ljuset täcker hela färgspektret verkar det på flera nivåer i kroppen. Trots att värmen bara är medelhög höjer den därför kroppstemperaturen på ett så effektivt sätt att både immunförsvaret och blodcirkulationen kickas igång.
 
KROPPEN GÖR JOBBET
Resultatet är inte bara mjukare muskler och leder eller minskade känslor av stress och utmattning – den infraröda behandlingen rensar dessutom ut massor av orenheter och gifter som lagrats i kroppen, vilket ökar hudens spänst och elasticitet.
 
Andra positiva effekter är att hjärt- och kärlkondition stimuleras, muskel- och ledvärk dämpas och att hudbesvär som psoriasis och eksem lindras. Allt på ett helt naturligt sätt, eftersom det är kroppen själv som gör jobbet – med lite hjälp på traven.
 
BEPRÖVAD METOD
Inom sjukvården har man länge använt sig av de subtilt verkande infraröda strålarna för att behandla värk och påskynda läkning av träningsskador.
 
Nu är det din tur att uppleva en IR-behandling och se på vilket sätt det kan öka ditt välbefinnande.
 

PRIS/BOKA

PRIS
25 minuter: 250 kr.
50 minuter: 450 kr. 
Psst... Är ni två betalar den andra personen endast 150 kr för 25 minuter och 250 kr för 50 minuter.

Paketpris:
8 X 25 min 1 750 kr 
8 X 50 min 3 150 kr 

BOKA
Boka via knappen eller ring 035-333 75.