Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

MASSAGE

Stilla massage – 50 minuter
En härligt avslappnade och väldoftande spamassage som ger total avkoppling och återhämtning för en stressad kropp. Välgörande helkroppsmassage som ökar cirkulationen och lättar upp stela leder och muskler.
 
Pris: 795 kr
 
Stenmassage – 50 minuter
Med varma och rogivande stenar kombineras naturens kraft med mjuk kroppsmassage. En avslappnande helkroppsmassage som måste upplevas.
 
Pris: 795 kr
 
Koppningsmassage – 50 minuter
Koppning och klassisk massage varvas för att öka blodflödet och lösa upp bindväven så vi kan jobba djupare med musklerna.  Koppningen löser upp muskelspänningar, sätter fart på cirkulation, ökar utrensningen i kroppen och motverkar även celluliter.
 
Pris 795 kr
 
Klassisk massage – 50 minuter
En traditionell svensk djupgående massage som löser upp spänningar och ger en behaglig avkoppling.
 
Pris: 895 kr
 
Golfmassage - 25 eller 50 minuter
Unna dig en djupgående massage som är speciellt anpassad för dig som spelar golf. Vår golfmassage utgår från klassisk svensk massage, men fokuserar på just de muskelgrupper som belastas extra av frekvent golfspel. Och den förstärker effekten med en behandling där golfbollar bidrar till det extra djupgående resultatet. Resultatet? En skön känsla av avslappning och rörlighet i hela kroppen. Och självklart får du med dig en kvalitetsgolfboll från Hotel Tylösand som framtida turboll.
 
Pris: 25 minuter 625 kr, 50 minuter 825 kr