Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Slät och mjuk med radio och vakuum

Behandling med radiofrekvenser och vakuum är ett effektivt sätt att minska smärta och återställa kraften i ömmande och svullna muskler, samtidigt som orörliga leder snabbt blir mjuka och flexibla igen.
 
Behandlingen förenar två moderna teknologier i en maskin – radiofrekvens och vakuum – för snabbare och effektivare resultat.
 
HUR FUNGERAR DET?
Med radiofrekvensbehandling uppnås en terapeutisk temperatur i muskeln, medan vakuum ger ett effektivt grepp om muskulaturen. Du får en mer djupgående behandling som ger bättre struktur i bindväven och ökar såväl blod- som lymfcirkulationen.
 
RADIOVÅGOR
Radiovågorna genererar en djup värme tack vare friktionen som uppstår när de tränger igenom vävnaden. När ett område värms upp i kroppen sätts kroppens egna kylsystem igång, vilket stimulerar cirkulation, syre- och näringstillförsel och ämnesomsättning, samtidigt som blockeringar i vävnad och muskler frigörs.
 
Resultatet är en välbehövlig skjuts som får kroppens egna läkningsförmåga att sätta full fart.
 
VAKUUM
En elastisk och följsam bindväv är grunden för rörlighet, cirkulation och välbefinnande. Den finns överallt i kroppen; runt muskler, inre organ, mellan celler, i blodkärl, senor och under huden.
 
Vakuumbehandling ger en effektiv bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen. Vid ansiktsbehandling stimuleras kollagenproduktionen som stärker hudbarriären och gör huden fastare och slätare. Vid muskelbehandling återhämtar sig ömmande eller slitna muskler och blir mycket mjukare efter bara en liten stunds behandling.
 
FÖDELAR
• Snabbare resultat, kortare behandlingstid
• Återställer kraften i dina muskler
• Minskad smärta i samband med arbete mot triggerpunkter
  och ömmande och svullna muskler
• Orörliga leder kan snabbt ”lösas” upp
• Förbättrad struktur i bindväv
• Ökad lymfcirkulation
• Ökad blodcirkulation
 
VÅRA BEHANDLINGAR
Behandlingarna bygger på radiofrekvens - en smärtfri och icke-kirurgisk metod där radiovågorna stimulerar kollagenet i huden. Effekten blir en direkt synlig uppstramning av huden, men ger även en långsiktig positiv effekt på slapp hud och rynkor.
 
Ansiktslyft - 50 min
En kraftfull ansiktsbehandling som slätar ut huden, passar alla hudtyper och ger ett omedelbart resultat. Innehåller grundrengöring, enzympeeling, olika produkter anpassade till din hud samt behandling av ansikte, hals, käklinje och dekolletage med radiofrekvens, vakuum och LED-ljus. Avslutas med produkter anpassade till din hud.
 
För att uppnå bästa hållbarhet rekommenderas en kurbehandling bestående av tre till sex behandlingar beroende på din huds kondition.
 
Pris 1 500 kr
 
Snabba ansiktslyftet - 25 min      
En kraftfull ansiktsbehandling som passar alla hudtyper. Detta är en perfekt snabbfix inför helgen, som erbjuder ett snabbt och bra resultat. Innehåller rengöring, enzympeeling, mjukgörande lotion samt en kortare behandling med radiofrekvens, vakuum och LED-ljus. Behandlingen avslutas med produkter anpassade till din hud.
 
För att uppnå bästa hållbarhet rekommenderas en kurbehandling bestående av tre till sex behandlingar beroende på din huds kondition.
 
Pris 800 kr
 
Djupgående kroppsmassage - 25 min
Vi behandlar ett område med radiofrekvens, vakuum och LED-ljus för att hjälpa musklerna att slappna av och jobba djupt med att lösgöra bindväven. Radiofrekvensbehandlingen gör att vi kan jobba fyra gånger djupare och effektivare än med manuell massage.
 
Pris 600 kr