Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

WINE & DINE

Hotel Tylösand frestar med goda drycker och massor av kunnande som förhöjer upplevelsen ytterligare. Välkommen till en trevlig, lärorik och rolig kväll, där du lotsas fram av kunniga och passionerade dryckesexperter som lär dig mer om dryckernas historia, smakerna, dofterna och färgerna.

Nu erbjuder vi ett exklusivt Wine & Dinepaket där även du som inte bor hos oss kan delta i våra dryckesprovningar. Boka vår trerätters supé i Restaurang Tylöhus så ingår provningen som hålls klockan 17.30 i en av våra rymliga lokaler (max 50 personer enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer just nu). Vissa helger bjuder vi även på livemusik till middagen i restaurangen, läs mer HÄR
 
3-4 APRIL - VINPROVNING
Välkomna på vinprovning med Ward Wines. Vi provar ett antal viner från Ward Wines portfölj och fördjupar oss i ursprung, druvor och producenter. Ta med dig din nyvunna kunskap ut i matsalen och prova vinerna igen, den här gången i form av ett vinpaket i kombination med väl valda rätter från restaurangen.
 
17-18 APRIL - COCKTAILPROVNING
Prova drinkar inför vårens och sommarens lediga dagar. Svalka er med en modern cocktail eller en tidlös klassiker. Bacardi är på plats och lär er grunderna för att bli er egen bartender.
 
24-25 APRIL - ROSÉVINPROVNING
Hur gör man rosévin? Sanningen och myterna.
Rosévin har de senaste åren blivit otroligt populärt. Vilka passar att dricka till maten, vilka bör sparas och vilka ska man dricka nu? Sommelieren Fredrik Grönvall från Jakobsson & Söderström tar oss med på en spännande kväll där rosévinet står i centrum.
 
30 APRIL, 1 och 2 MAJ - ​VINPROVNING
Torbjörn Sandberg från Vingruppen guidar oss i en provning av ett av Italiens allra främsta vinhus, Masi. Idag omfattar Masi sjutton vingårdar i Valpolicella Classico-området, men man har även odlingar i Bardolino och Soave. Hela verksamheten leds av den dynamiske Sandro Boscaini, eller Mr Amarone som han brukar kallas. Vi provar bubbel, vitt och rött vin.
 
PRIS
Pris 595 kr/person. 

BOKA
Ring oss för mer information och bokning: 035-333 05.

PSST... Vi har öppet som vanligt men har såklart gjort en hel del åtgärder hos oss med anledning av situationen som råder med Coronaviruset. LÄS MER HÄR