Boka Behandling
Du bokar dina behandlingar smidigt och enkelt på webben.
Presentkort
Ge bort en upplevelse på Hotel Tylösand. Vi har något för alla smaker. Den perfekta presenten för vem som helst. 
Spa & nöjespaket
Två övernattningar med frukostbuffé, en lunchbuffé inklusive mineralvatten och kaffe, två supéer och fri tillgång till The Spa med två våningar spa, gym och träningspass.

Pris från 2 295 kr/person, del i dubbelrum (Gäller fr o m 11/8 -14)
Frisörsalong
Vår frisör Angelica finns på plats i vår frisörsalong på Hotel Tylösand. Välkommen att boka tid för klippning, färgning, håruppsättning mm. Ring 035-333 75.
Ansiktsbehandlingar
Kvalitet ska kännas. The Spa erbjuder lyxiga ansiktsbehandlingar. Ansiktsbehandling är bra att göra ett par gånger om året för att stimulera huden, minska linjer, porer och ta bort döda hudceller.
Kroppsbehandlingar
Ta hand om din kropp med någon av våra underbar kroppsbehandlingar. Väl mellan Vinoterapi med föryngringselexir, chilibehandlingar för att sätta fart på cirkulationen och reningskurer. Eller varför inte prova på någon av våra nyheter som Massage Madagaskar, inspirerad av ön med samma namn eller vår Energikuren - en garanterad kick. 
Massagebehandlingar
Vi, på Hotel Tylösand, kan som första spa i världen erbjuda en Shandithimassage - en behandling som påverkar kroppens energisystem och ge omedelbar effekt. Vi erbjuder också klassiska massager, aromamassage, massage med heta stenar samt skalp- och ansiktsmassage. 
Behandlingar för män
Behandlingar framtagna för att möta mannens behov där produkterna vi använder är särskilt anpassade för män. Ansiktsbehandlingar och ansiktsmasker, peeling och massage eller varför inte en klassiks fotvård. Det finns massor att välja på.
Händer och fötter
Ta hand om dina händer och fötter. Trimma till dina händer få mjuka härliga händer, fina nagelband och naglar i perfekt form.  Eller varför inte vårda dina fötter med varma fotbad, peeling och filning. 
Production by Cityweb and Hotel Tylösand