Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Välkommen till nöjeshotellet!

Om du gillar kombinationen av avkoppling, njutning för gommen och ett svårslaget nöjesutbud, har du hamnat helt rätt. Hotel Tylösand är västkustens mest personligt utformade upplevelsecenter med inriktning på just inspiration, välbefinnande och modern popkultur.
 
Vi är som du. Vi älskar att ha kul. Och därför ser vi till att det händer roliga saker hela året.

Dryckesprovning

Hotel Tylösand frestar med goda drycker och massor av kunnande som förhöjer upplevelsen ytterligare. Välkommen till en trevlig, lärorik och rolig kväll, där du lotsas fram av kunniga och passionerade dryckesexperter som lär dig mer om dryckernas historia, smakerna, dofterna och färgerna.

LIVEMUSIK I TYLÖHUS

Musik är en del av vår själ. Därför är även musiken central för din upplevelse hos oss. Vart du än vänder dig finns nya sköna möjligheter att bli inspirerad. Som ett led i detta bjuder vi på livemusik i Bar Tylöhus fredagar och lördagar med start ca kl 19. En del fredagar har vi dessutom vårt omtyckta MusicQuiz.

TJEJHELG 26-27/10

Samla bästa kompisgänget för en härlig helg fylld av spa och nöjen fullmatad med behandlingar, smink, hudvård, träning, kläder, smycken, bubbel, nattklubb och mycket mer.  

NATTKLUBB

Det är nog svårt att hitta ett ställe i Skandinavien som andas mer pop, nöjen och härlig stämning än Hotel Tylösands legendariska nattklubb Leif's Lounge. 

Leif's har öppet lördagar året runt och de flesta fredagar. Under sommarsäsongen kör vi sommarklubb måndagar, onsdagar, torsdagar, fredagar och lördagar.