Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Välkommen till nöjeshotellet!

Om du gillar kombinationen av avkoppling, njutning för gommen och ett svårslaget nöjesutbud, har du hamnat helt rätt. Hotel Tylösand är västkustens mest personligt utformade upplevelseresort med inriktning på just inspiration, välbefinnande och modern popkultur.
 
Vi är som du. Vi älskar att ha kul. Och därför ser vi till att det händer roliga saker hela året.

Kolla in alla våra aktiviteter nedan. Listan uppdateras kontinuerligt så håll utkik här eller följ oss på Instagram, Facebook eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

LIVEMUSIK I TYLÖHUS

Musik är en del av vår själ. Därför är även musiken central för din upplevelse hos oss. Vart du än vänder dig finns nya sköna möjligheter att bli inspirerad. Som ett led i detta bjuder vi på livemusik i Restaurang Tylöhus fredagar och lördagar med start ca kl 19. En del fredagar har vi dessutom vårt omtyckta MusicQuiz.

Dryckesprovning

Hotel Tylösand frestar med goda drycker och massor av kunnande som förhöjer upplevelsen ytterligare. Välkommen till en trevlig, lärorik och rolig kväll, där du lotsas fram av kunniga och passionerade dryckesexperter som lär dig mer om dryckernas historia, smakerna, dofterna och färgerna.

BRUNCH

Söndagsbrunchen i Restaurang Tylöhus är ren livsnjutning med smoothies, charkuterier, ostar, Tylöhus egen Skagen, moules marinières och allt annat som förgyller en söndag vid havet.
 
Kronan på verket är dessertbuffén med godsaker som muffins, franska bakverk och tårta från vårt eget bageri. Lägg till lite stämningsfull levande musik och den vidsträckta Tylösandstranden som panorama, så vågar vi lova ett leende på läpparna.

TJEJHELG 25-27 OKTOBER

Samla bästa kompisgänget för en härlig helg med spa och nöjen fullmatad med behandlingar, smink, hudvård, träning, kläder, smycken, bio i poolen, bubbelprovning, livemusik i restaurangen, nattklubb och mycket mer. 

HÖSTLOV

Fira höstlovet vid havet med hela familjen. På Hotel Tylösand upplever ni konst i världsklass och aktiviteter som passar både stora och små. Gå på vårt prisbelönta spa, boka en skön behandling tillsammans, bege er på ett äventyr längs stranden, utmana familjen i pingis eller gå en konstvandring på hotellet.  

Vårt lekrum "Tuffers" med pyssel, pingis, spel och annat skoj är öppet hela dagen. Boka vårt Lovpaket och gör er redo för några härliga dagar vid havet.

FARS DAG

Söndagen den 10 november firar vi alla härliga pappor. Skäm bort honom lite extra i år och boka vårt Supersöndagpaket eller köp ett presentkort och låt pappa välja själv.  

EN SÅ MYCKET BÄTTRE JUL

Jul och Hotel Tylösand hör ihop som tomtar, skägg och loft - och i år blir det juligare, ösigare och festligare än någonsin. På scen står nämligen Andreas Olsson och Sannex som tillsammans med showens gäst Micke Syd kommer att trumma upp julstämningen till den absoluta kokpunkten.

JULFEST MED STJÄRNORNA

För tredje året i rad bjuder Hotel Tylösand på årets mest glittriga och glammiga julfest. Nicola är tillbaka i Restaurang Tylöhus, där hon kommer att vara festens medelpunkt vid pianot.

Årets tema går i stjärnornas tecken och musikvalet är såklart inget undantag med stjärnor såsom Queen, ABBA, Lady Gaga och Avicii. Med sin underbara röst och hela säcken full med sånger vi älskar att sjunga med tar Nicola oss med på en julfest med massor av skön allsång och glada leenden – kort sagt, ett måste för dig som älskar bra musik och mysig julstämning.

NATTKLUBB

Det är nog svårt att hitta ett ställe i Skandinavien som andas mer pop, nöjen och härlig stämning än Hotel Tylösands legendariska nattklubb Leif's Lounge. 

Leif's har öppet lördagar året runt och utvalda fredagar. 

KONSTGALLERI

Som om inte alla andra upplevelser hade räckt är Hotel Tylösand dessutom Sveriges största konstgalleri. Vart du än går väntar sensationella bilder på den ena världsartisten efter den andra, tagna av fotografer som Anton Corbijn, Mary McCartney, Albert Watson, Mick Rock och många fler.