Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Välkommen till nöjeshotellet!

Om du gillar kombinationen av avkoppling, njutning för gommen och ett svårslaget nöjesutbud, har du hamnat helt rätt. Hotel Tylösand är västkustens mest personligt utformade upplevelseresort med inriktning på just inspiration, välbefinnande och modern popkultur.
 
Vi är som du. Vi älskar att ha kul. Och därför ser vi till att det händer roliga saker hela året.

Kolla in alla våra aktiviteter nedan. Listan uppdateras kontinuerligt så håll utkik här eller följ oss på Instagram, Facebook eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

JUBILEUMSBRUNCH

Den 25 oktober, 1 november och på fars dag den 8 november dukar vi upp vår stora brunch i Restaurang Tylöhus. Och eftersom vi fyller 100 år i år firar vi såklart lite extra med jubileumstema där godsakerna och nyttigheterna avlöser varandra i långa banor.

DATUM: 25/10, 1/11 och 8/11.
 

JUBILEUMSJUL PÅ HOTEL TYLÖSAND

Hotel Tylösand, jul och kärlek har gått hand i hand i 100 år. Och i år är julen laddad med massor av avkoppling, skön musik och massor av god mat.

Vi har tagit fram tre exklusiva koncept för julfesten med företaget, Tylösandsfavoriten C-M Carlsson förgyller fredags- och lördagskvällarna vid pianot i Restaurang Tylöhus med temat ”100 år av kärlek” och på söndagarna tar tangentgudinnan Nicola med sin magiska röst över och sprider julglädje till hela familjen.
 

Dryckesprovning

Hotel Tylösand frestar med goda drycker och massor av kunnande som förhöjer upplevelsen ytterligare. Välkommen till en trevlig, lärorik och rolig kväll, där du lotsas fram av kunniga och passionerade dryckesexperter som lär dig mer om dryckernas historia, smakerna, dofterna och färgerna.
 

LIVEMUSIK I TYLÖHUS

Musik är en del av vår själ. Därför är även musiken central för din upplevelse hos oss. Vart du än vänder dig finns nya sköna möjligheter att bli inspirerad. Som ett led i detta bjuder vi på livemusik i Restaurang Tylöhus fredagar och lördagar med start ca kl 19. En del fredagar har vi dessutom vårt omtyckta MusicQuiz.

KONSTGALLERI

Som om inte alla andra upplevelser hade räckt är Hotel Tylösand dessutom Sveriges största konstgalleri. Vart du än går väntar sensationella bilder på den ena världsartisten efter den andra, tagna av fotografer som Anton Corbijn, Mary McCartney, Albert Watson, Mick Rock och många fler.