Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

SÄKERHETSARBETE COVID-19

Med anledning av Coronaviruset (Covid-19) så vill vi på Hotel Tylösand informera om situationen hos oss och var du kan vända dig om du har frågor.

I över hundra år har Hotel Tylösand varit en samlingspunkt för möten, kreativitet och spaupplevelser. Och det kommer vi att fortsätta att vara.

För oss är säkerheten och hälsan för våra gäster och medarbetare det allra viktigaste. Vi följer därför noggrant händelseutvecklingen, agerar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har självklart gjort alla åtgärder som krävs för att kunna erbjuda en så säker miljö som möjligt.
 • Vi har sett över våra redan noggranna rutiner gällande städning och mathantering och satt in extra resurser kring detta såsom extra städrundor, tillgänglig handsprit, fokus på kontaktytor som t.ex. badrum, dörrhandtag, lamp- och hissknappar, betalterminaler och nyckelkort.
 • Alla medarbetare är informerade om och följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd för att undvika smitta.
 • Vi erbjuder alla våra gäster möjligheten att få frukost serverad vid bordet. Vi har även kvar vår frukostbuffé för de som önskar.
 • I våra barer finns möjlighet till beställning vid bordet. 
 • Vi har ersatt ”Nattklubb på Leif’s Lounge” med ”Nattsudd i Bar Tylöhus” där vi spelar musik och sittplatser finns.
 • Vi har ökat avståndet mellan våra bord i restaurangen.
 • Vi uppmanar alla att boka tid i restaurangen för att öka avståndet mellan gästerna. 
 • Informationsskyltar om allmänt förebyggande åtgärder finns för att förhindra smittspridning.
 • Vi uppmanar våra gäster att hålla avstånd till varandra.
 • Vi tar emot färre gäster på hotellet än vanligt, vilket tillsammans med våra stora ytor gör det möjligt att komma hit och koppla av utan att riskera trängsel.
 • Vi har ändrat våra avbokningsvillkor så du ska känna dig trygg att boka en vistelse hos oss i rådande situation, hör av dig till oss så berättar vi mer.
Just nu genomgår hela vår bransch en stor utmaning. Vi har liksom våra branschkollegor fått många avbokningar, men vi har också fått en hel del nya bokningar från privatpersoner som vill ha den där sköna semesterkänslan vid havet utan att behöva resa så långt och företag som planerat en utlandskonferens men nu väljer att stanna hemma i Sverige och mötas i vår avskilda och inspirerande miljö.

Vi har öppet som vanligt och är redo att ta hand om alla våra härliga gäster.

Kontakta oss gärna på 035-305 05, bokning@tylosand.se eller chatta med oss här på hemsidan (klicka på pratbubblan längst ner till höger på sidan) om du har frågor gällande ditt besök hos oss eller om du vill ha hjälp att boka.
 
Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen!
/Team Hotel Tylösand
 
 
Uppdaterat 21 april 2020