Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

SÄKERHETSARBETE COVID-19

Med anledning av Coronaviruset (Covid-19) så vill vi på Hotel Tylösand informera om situationen hos oss och vart du kan vända dig om du har frågor.

För oss är säkerheten och hälsan för våra gäster och medarbetare det allra viktigaste. Vi följer därför noggrant händelseutvecklingen och har självklart gjort alla åtgärder som krävs för att kunna erbjuda en så säker miljö som möjligt men även du som gäst behöver hjälpa till genom att hålla avståndet. 
 • Vi har sett över våra redan noggranna rutiner gällande städning och mathantering och satt in extra resurser kring detta såsom extra städrundor, tillgänglig handsprit, fokus på kontaktytor som t.ex. badrum, dörrhandtag, lamp- och hissknappar, betalterminaler och nyckelkort.
   
 • Alla medarbetare är informerade om och följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd för att undvika smitta.
   
 • På vårt spa gäller en maxgräns för antalet gäster som samtidigt kan vistas på spa vilket betyder att om det blir för många gäster får man komma tillbaka vid en annan tidpunkt under vistelsen.
   
 • I varje enskild pool, bastu och gym finns riktlinjer kring antal gäster och skyltar med uppmaningar om att hålla avstånd.
   
 • Samtliga terapeuter bär munskydd i behandlingsrummen.
   
 • Med våra olika logipaket har man har tillgång till vårt spa vid olika tillfällen.
   
 • Vi erbjuder våra gäster möjligheten att få frukost serverad vid bordet. Vi har även kvar vår frukostbuffé för de som önskar.
   
 • I våra barer finns möjlighet till beställning vid bordet.
   
 • Vi har ökat avståndet mellan borden i restaurangerna.
   
 • Vi uppmanar alla att boka tid i restaurangen för att öka avståndet mellan gästerna. 
   
 • Informationsskyltar om allmänt förebyggande åtgärder finns för att förhindra smittspridning.
   
 • Vi uppmanar våra gäster att hålla avstånd till varandra.

OMBOKNING PRIVATGÄST
För att du ska känna dig extra trygg att boka just nu har vi ändrat bokningsvillkoren för våra logipaket så du har möjlighet att boka om din vistelse fram till 24 timmar före ankomst. Gäller bokningar med ankomst t.o.m. den 10 juni 2021. Ombokning gäller för en likvärdig produkt och eventuell mellanskillnad betalas direkt vid bokning.

Kontakta vår bokningsavdelning på 035-305 05, bokning@tylosand.se eller chatta med oss här på hemsidan (klicka på pratbubblan längst ner till höger på sidan) om du har ytterligare frågor.

Om du har bokat via en så kallad OTA (som Expedia, Booking, Hotels.com osv) så måste vi hänvisa dig direkt till dem.

OMBOKNING FÖRETAGSGÄST
För företag som bokar en konferens eller ett möte hos oss så gäller bokningsavtalen som överenskommet. Vi är måna om att ni ska känna er trygga och är flexibla gällande ombokning. Kontakta vår säljchef Peter Högardh på peter.hogardh@tylosand.se, 035-260 96 46 så berättar han mer.

Det samma gäller för dig som bokar bröllop, shower, privata fester och middagar. Kontakta vår bokningsavdelning på 035-305 05, bokning@tylosand.se så berättar vi mer.


I över hundra år har Hotel Tylösand varit en samlingspunkt för möten, kreativitet och spaupplevelser, och det kommer vi att fortsätta att vara. Vi har öppet och ser fram emot att hälsa dig välkommen!

/Team Hotel Tylösand