Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

DARIN TILL SOLGÅRDEN 22 JULI!

Två år efter att han senast gjorde storsuccé på ett fullsatt Solgården kommer Darin tillbaka till Hotel Tylösand. Onsdagen den 22 juli är det åter dags för en av Sveriges just nu populäraste artister att höja temperaturen till kokpunkten.  
 
Darin är högaktuell med senaste singeln "En säng av rosor", som kom den 7 februari. Den följer upp ett framgångsrikt 2019, där han bland annat gjorde tre hyllade arenaspelningar på Ericsson Globe, Scandinavium och Malmö Arena. Hans tre singlar som släpptes under 2019 har tillsammans streamats över åtta miljoner gånger på Spotify.
 
Kort sagt: det är med illa dold stolthet vi meddelar att en av de klarast lysande stjärnorna inom nutida svensk pop är på ingång till västkustens pärla. Vi ses i vimlet.
 
Tips! Låt oss skämma bort dig och dina vänner lite extra. Boka ett lyxigt konsertpaket på våra vädersäkra terrasser. En perfekt start på en härlig kväll och natt i Tylösand.
 
TIDER
Insläpp: 19.
På scen: ca 21.
 
ÅLDERSGRÄNS
18 år - minderåriga från 13 år är välkomna i målsmans sällskap.
 
Våra restauranger, barer, nattklubb och spa är kontantfria för en tryggare och säkrare miljö. Tack för att du betalar med ditt kort ❤

HOTELL & KONSERT

Lyxa till det lite extra med vårt hotellpaket inklusive övernattning, stor frukostbuffé och tillgång till spaavdelningen. Dessutom ingår hotellets sommarutbud med after beach, nattklubb, pianobar, barnklubb och Sveriges största konstgalleri.
 
Pris: från 1 195 kr/person.
Kostnad för konsertbiljett tillkommer (595 kr/pers) och köpet sker i steg 2 när du bokar via webben.
 
Boka via bokningsknappen eller ring 035-305 05.

LEIFS KONSERTPAKET

VIP-paket med egen entré, fördrink, supé på Leif’s Bar & Grills vädersäkrade terrasser inklusive konsertbiljett och entré till nattklubben efter konserten. En riktigt bra start på en härlig kväll och natt i Tylösand.
 
Pris: 1 240 kr/person.
 
Boka via bokningsknappen, välj Leif's Bar & Grill
eller ring 035-333 05.

KONSERTBILJETT

BILJETTSLÄPP DEN 2 MARS KL 10!
Konsertbiljett med ståplats på Solgården och entré till nattklubben efter konserten.
 
Pris: 595 kr (inkl Ticketmasters serviceavgift på 40 kr).
 
Köp biljett via bokningsknappen, nojet.se, ticketmaster.se, VIP Monkey, 077-170 70 70 eller Halmstad Turistbyrå.