{iframecorsheight:embed_script /}
Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

JOBBAUDITION PÅ HOTEL TYLÖSAND

Välkommen att söka sommarjobb på västkustens hetaste hotell. Njut av pulsen, musiken och havet. Under sommaren går Hotel Tylösand in i högtryck med gäster från världens alla hörn. Ett team på ca 500 medarbetare jobbar för att ge varje gäst en oförglömlig upplevelse. Vill du bli en av oss? 

Lördagen den 2 mars klockan 08.00 anordnar vi en jobbaudition där vi berättar hur det är att jobba på Hotel Tylösand. Därefter sker korta intervjuer där du får chansen att berätta vem du är och varför vi ska anställa just dig!

Vi söker serveringspersonal, receptionister, barnklubbsvärdar, spa-terapeuter, kockar, bartendrar, fastighetspersonal och städpersonal. Du är flexibel, ansvarsfull, har servicekänsla och är mellan 16-100 år. Läs mer om tjänsterna via vår rekryteringssida.

När? Lördag den 2 mars klockan 08.00
Var? Kongresshallen på Hotel Tylösand
Hur? Korta intervjuer på ca 2-3 min
Varken föranmälan eller CV krävs. Ta med utskrivet foto på dig själv. 
 
DU TAR HAND OM GÄSTERNA, VI TAR HAND OM DIG 
Som medarbetare på Hotel Tylösand har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex personalrabatter på spaprodukter, behandlingar och restaurangbesök. Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket samt Unionen. Och självklart har du alla möjligheter att karriärutvecklas eller vidareutbilda dig här.