Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Molly Sandén 20 JULI

Molly Sandén är utan tvekan en av Sveriges populäraste artister och den 20 juli kommer hon till Hotel Tylösand för att göra sin första spelning på västkustens sommarmagnet Solgården.
 
Hennes tredje album på svenska, ”Dom ska veta”, släpptes våren 2021 och sedan dess har det varit idel framgångar för Molly. Radioettan ”Nån annan nu” har hittills streamat dubbel platina och hon har vunnit två Rockbjörnenpriser. Det blev dessutom succé när Molly på Oscarsgalan i Los Angeles förra våren framförde den Oscarsnominerade låten ”Husavik” från filmen ”Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga”.
 
Räkna med högtryck på Solgården denna heta sommarkväll.

TIPS! Låt oss skämma bort dig och dina vänner lite extra och boka ett lyxigt konsertpaket på våra vädersäkra terrasser. En riktigt bra start på en härlig kväll och natt i Tylösand.
 
TIDER
Insläpp: från 19
På scen: ca 21
 
ÅLDERSGRÄNS
Åldersgräns 18 år (13-17 år i målsmans sällskap)

 

HOTELL & KONSERT

Lyxa till det lite extra med vårt hotellpaket inklusive övernattning, stor frukostbuffé och tillgång till spaavdelningen. Dessutom ingår hotellets sommarutbud med after beach, nattklubb, pianobar, barnklubb och Sveriges största konstgalleri.

Pris från 1 345 kr/person.
Kostnad för konsertbiljett tillkommer (595 kr/pers) och köpet sker i steg 2 när du bokar via webben.

LEIFS KONSERTPAKET

VIP-paket med egen entré, fördrink, supé på Leif’s Bar & Grills vädersäkrade terrasser inklusive konsertbiljett och entré till nattklubben efter konserten. En riktigt bra start på en härlig kväll och natt i Tylösand.
 
Pris 1 285 kr/person.

KONSERTBILJETT

Konsertbiljett med ståplats på Solgården och entré till nattklubben efter konserten.
 
Pris 595 kr (inkl Ticketmasters serviceavgift på 45 kr).
 
Köp biljett via bokningsknappen, nojet.se, ticketmaster.se, 077-170 70 70 eller Halmstad Turistbyrå.